Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Pobočka. Centrum energetických a informačních služeb. Služby: - energetické audity - energetické štítky budov - odborné posudky (tepelné čerpadla, kotle spalující biomasu) - specializovaná měření - termovizní, emise, energorozvody.

Pronájem zábavních atrakcí: -nafukovací atrakce -bungee trampolína -motokáry -skákací hrady. Pronájem: -pódia -stany -teepee -osvětlení -ozvučení.

Portál pro podnikatele Směna je život Portál pro výměnný obchod. Můžete obchodovat bez peněz pomocí barterového obchodování. Zadejte si svůj barter zdarma. Zprostředkujeme kontakty pro uskutečnění barteru bez provize. Směnit můžete služby i zboží. Finance jsou nahrazeny protislužbou.

Servis pc, opravy pc, prodej pc, reinstalace windows, odvirování. Webdesign vč. validního xhtml a css kodu. Kompletni grafika na miru.

ČISTÍRNA EXPRES Čistírna, prádelna: - expres čištění do 3 hodin - normální čištění do 24 hodin.

Hlavní činností realitní kanceláře je poskytování kvalitních služeb zákazníkům v oblasti prodeje, nákupu či pronájmu nemovitostí spolu s financováním koupě nemovitostí, oceňováním nemovitostí - znalecký posudek, nové bydlení - developerské projekty.

Kosmetické služby. Vizážistika. Manikúra. Masáže. Manuální lymfodrenáž. EFT terapie. Reiki. Vizážistické kurzy.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Účetnictví.

Služby: -ofsetový a digitální tisk -kompletní knihařské zpracování -DTP služby.

svatební salon pořádání - svatby i v zahraničí - společenské události

Pravidelný úklid: - kanceláře, administrativní objekty - obytné domy včetně chodníků a sněhu - domácnosti.

Fotografuji svatební foto, focení dětí, skupinové foto od školek až po tabla, maminky těhotné i v porodnici, firemní akce, kalendáře, novoročenky atd.

Úklidové práce. Zajišťování úklidových prací.

Služby: - příprava projektů v oblasti životního prostředí - konzultační činnost v oblasti životního prostředí (odpady, obaly, aj.) - odpadový hospodář (komplexní služby v OH - vedení evidence odpadů, roční hlášení, aj.) www.odpadovyhospodar.cz - zpracování plánu odpadového hospodářství - vstupní ekologický audit.

Služby: - sport managment - výroba a realizace všech druhů tiskovin - dárkové předměty/tzv. 3D reklama - realizace prezentačních, společenských a jiných akcí na klíč - vypracování souhrnné komunikační koncepce zahrnující kreativitu, strategii, harmonogram a finanční plán. - analýza reklamního trhu, konkurence a účinnost reklamy ...

Soukromá jazyková škola. Překlady, soudní překladatelka.

Salón krásy. Celostní kosmetické ošetření metodou Dr.Hauschka, poradenství a prodej přírodní certifikované kosmetiky Dr.Hauschka. Provozovna: Železničářská 31, Plzeň- Doubravka, 31200. tel.734650395

Masérské služby: - klasická masáž - reflexní masáž.

Společnost Perfect System, s.r.o. se specializuje se na tvorbu rezervačních vstupenkových systémů..

Provádění kompletní údržby a správy bytů a bytového fondu..