Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Výroba: - reklamní nápisy a tabule.

služby: - Vymáhání pohledávek - Služby pro leasingové společnosti - Služby pro pojišťovny - Detektivní služby - Přeprava peněz a cenin - Bezpečnostní služby - Finanční půjčky - Realitní činnost

Odstraním psychické i fyzické potíže, strachy, obavy, úzkostí, deprese a fobie metodou RUŠ rychle, účinně a navždy.

TRANSPORT-SPEDITION Doprava: - mezinárodní přeprava 1-30 tun - vozidla splňují normy Euro 2 - celní deklarace - skladování - přeprava sypkých substrátů: - mouka, směsi, granuláty, cement, vápno, granulované PVC - nosnost 30tun - plachtové kamiony 80-100 m3 - západní Evropa, Itálie, Jugoslávie, Rusko(i dálné) - spedice.

Služba: -aranžérství -reklama -výstavnictví.

Světelná reklama. Distribuce a pronájem reklamních ploch na reklamních otočných hodinách: - umístění po celé ČR (160ks) - spolupráce i v SR - výroba a polep ploch. Reklamní kampaně.

Služby: - realitní a obchodní činnost.

Člen cechu podlahářů, parketářů ČR. Prodej: -parkety, palubky -mozaiky, vlysy -laminát, lamely -OSB* -nivelační zásypy -stěrky -rošty -zateplení -kročejový útlum. Pokládka, broušení, tmelení, leštění, lakování nových, starých podlah. Výroba: -zámků, kování -stavebně truhlářská, tesařská. Montáž: -střešní ...

Naše služby: - šlechtění a prodej osiv cukrové řepy. Poskytování služeb v oblasti odrůdového zkušebnictví.

Pronájem prostor v areálu Baterie.

Plastová okna a podlahové topení..

Vnitřní předpisy zaměstnavatele. Technicko-administrativní činnost v ubytovací a stravovací činnosti.

Služby: -kosmetický salón -manikúra -pedikúra -lepení řas.

Služby: -kosmetický salón -kosmetika -manikúra -pedikúra.

Poskytujeme služby v oblasti mezinárodní dopravy a spedice. Nabízíme silniční přepravu sběrných, dílčích i celovozových zásilek. Zajišťujeme leteckou a námořní přepravu. Další logistické služby - zastupování při celním řízení, Intrastat, skladování.

Prodej, poradenství: -počítače -mobilní telefony.

Prádelna: - praní, žehlení pro restaurace, hotely, penziony. Praní zdravotního prádla.