Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Hubo shop for stylist. Prodej, dodávka, distribuce, velkoobchod, maloobchod: -profesionální vlasová kosmetika: GOLDWELL, WELLA, LISAP, MILATON, BLACK, GLOBE -kadeřnický softwar SOFTPE -kadeřnické vybavení -nábytek FOX DESIGN, OLYMP (u vybraných typů dodávka po závazné objednávce do 14 dnů). -vysoušeče vlasů, strojky, ...

Čištění peří. Výroba-šití: -prošívané přikrývky, polštáře -dvoudeky, spací pytle -přehozy -ložní soupravy -vyšívání dírek (dírky). Vše pro děti i dospělé. Rozvoz po Plzni zdarma.

SERVIS POČÍTAČŮ A NOTEBOOKŮ : - opravy počítačů a notebooků ODSTRAŇENÍ VIRŮ A BEZPEČNOST : - odstranění virů a škodlivého software - zabezpečení a prevence INSTALACE A NASTAVENÍ : - instalace operačního systému - instalace programů - nastavení počítače INTERNET A DOMACÍ SÍŤ : - připojení internetu - zapojení domácí sítě a wifi - ...

Fotopráce, výroba: - průkazkové fotografie všech rozměrů - digitální fotografie ze všech médií včetně profi fota - vyvolávání ČB i barevných negativů všech značek - zhotovení kalendářů, novoročenek, rámečků, foto vizitek s vlastní fotografií.

Výroba a prodej reklamních propisek zn. RITTER-PEN, přímé zastoupení. Možnost různých barevných kombinací jednotlivých typů per. Zpracování potisku přímo ve výrobě, rotační sítotisk, tamponový tisk, leptání, laserové gravírování a foliování.

Prodej, servis: - výpočetní technika. Centrála: - Tolstého 1588/8, Opava - tel: 608860085, 777860438. Další pobočka: - Olomoucká 470/86, Opava - tel: 553766531, 553766532.

Návrh, výroba a dodávka: -reklamních a užitkových předmětů z plastových hmot s potiskem opatřených fólií -výroba podnosů s protismykovou fólií -stojánků na pivní tácky -menu stojánků -popelníků, reserve, mincovníků. -lisovna plastů -světelná reklama -velkoformátový tisk(reklamní bannery) -řezaná reklama Držitel ...

Pedagogicko-psychologická poradna. Poradenské služby v oblasti vzdělávání a výchovy dětem, mládeži, rodičům a pedagogům

Poskytování psychiatrické, psychologické a psychoterapeutické péče.

Vybudování spolehlivé, dostupné a výkonné IT infrastruktury, efektivně podporující business aktivity zákazníka. Optimalizaci investic do IT. Snížení rizika a zlepšení efektivity zavádění IT a změn procesů v prostředí zákazníka, Zvýšení spokojenosti interních a externích zákazníků dosažením vyšší úrovně bezpečnosti, výkonnosti a dostupnosti ...

Výkup a odvoz kovového odpadu: - autovraky - železo - barevné kovy. Výkup katalyzátorů: - automobilové katalyzátory - filtry pevných částic.

Nabídka poradenství v oblasti informačních technologií a zpracování dat. Tvoříme videa či alikace na míru..

Reklamní agentura: -webdesign - tvorba www stránek -tvorba katalogů a prezentací na CD -prezentace na výstavy -laminování -software na zakázku -velkoplošný digitální tisk -grafické studio.

Správa, údržba: - bytový a nebytový fond pro společenství vlastníků.

Čištění koberců, sedacích souprav, čalounění automobilů. Půjčování čistícího stroje KÄRCHER.

Úklidové práce. Sanace stavebních objektů a zařízení. Malířské, lakýrnické a zednické práce.

Společnost MESPOX s.r.o. se zabývá především: - nákup a distribuce materiálů a speciální techniky pro chemii, ekologii a zdravotnictví -prodej aktivního uhlí, antracitu, filtrů - zprostředkování autodopravy a souvisejících služeb - nakládání s odpady - servisní a montážní činností - opravami a údržbou motorových vozidel - odborným ...

Ekonomické poradenství a financování Vašich podnikatelských aktivit Leasingové služby: -automobily osobní i užitkové -zemědělské stroje -manipulační technika -zdravotní technika -nemovitosti-nebytové prostory pro komerční využití. Překlady: -obchodní -odborné -technické dokumentace -literatura a odborné publikace. ...

Nabízíme: -kompletní služby v oblasti www stránek -webové prezentace -jednoduché www stránky -jednoduché internetové obchody i kompletně administrovatelné profi e-shopy.

Organizace podporuje turistický ruch v regionu.