Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Systém pro profesionální tvorbu a zpracování testů a dotazníků prostřednictvím sítě Internet.

Nabídka služeb grafického studia, příprava tiskových podkladů.

Studio Esthetica vzniklo v roce 1997 Od roku 2001 jsme členem asociace Haute Coiffure Francaise (umělecké sdružení kadeřníků) Užíváme označení "Salon Expert Platin" Cílem celého týmu studia je poskytování služeb na nejvyšší úrovni pro dámy i pány Každý klient má u nás maximální individuální péči Dbáme o dokonalé sladění servisu ...

Průvodce světem lázeňství a wellness. Hodnocení hotelů a přímé kontakty na wellness hotely, lázeňské hotely a medical-wellness zařízení.

Projektování elektrických zařízení.

Nabídka architektonických, projektových a inženýrských prací.

Reklama: - reklamní a propagační materiál řezaný počítačem z fólie i ručně malovaný. Tisk: - sítotisk a potisk: - trička - samolepky - značky. Kopírování: - laminování do fólie až do formátu A3.

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Zpracování dat, služby databank a správa sítí. Velkoobchod, maloobchod - antivirová ochrana Panda. Služby expertní, znalecké, školící a poradenské v oblasti radiového boje, software, běžných i speciálních telekomunikací (satelitní a televizní technika, příjem a rozvody signálů), ...

Zhotovení: - programy na míru - počítačové programy na zpracování dat - software - programátoři.

Realitní agentura. Ekonomické poradenství. Obchodní činnost. Reklamní činnost.

Zahraniční zastoupení IBM, pobočka. Výroba, prodej, instalace, oprava, servis, poradenství: -počítače, PC, notebooky -kancelářská, výpočetní technika IBM -telekomunikační technika, telefony -tiskárny -pokladní systémy -příslušenství, hardware -počítačové sítě. Služby: -školení uživatelů techniky IBM -tvorba, umístění www ...

Studio Monet: - čištění pleti - masky - masáže obličeje - depilace voskem - líčení - prodej kosmetiky - lifting, termální, antistresové ošetření.

Lymfatické masáže. Lymfomasáže. Odstranění celulitidy. Posílení imunitního systému.

Kosmetické centrum: - kosmetika - pedikúra - kadeřnictví - prodlužování řas, vlasů.

Kadeřnický a kosmetický salón. Kadeřnictví. Barvení: - klasické - Koleston Perfect - permanentní - Color Touch - přelivové - pastelové kolorace - americké barvení (prosvětlování různé odstíny) -melírování (mnoho způsobů nanášení) Headlines. Natáčení na papiloty. Žehlení vlasů. Společenské účesy: - večerní - svatební ...

Kompletní realitní servis v oblasti nemovitostí a financování. Široký výběr bytů, rodinných domů, pozemků i komerčních prostor ke koupi i k pronájmu.

Služby: -sítotisk. -potisk reklamních předmětů. -výroba vizitek.

Výroba, instalace, opravy, servis, projekce: Technické zařízení budov: -topení, zdravotechnika, měření, regulace -solární systémy a tepelná čerpadla.

Stavební projekce. Developerská činnost. Odborné konference a semináře: - development - architektura - stavebnictví - design. Zahradní a krajinná architektura.

Nabízíme komplexní IT řešení pro Vás i Vaši firmu. Tvorba software na míru, implementace informačních systémů, výroba měřících a kalibračních přístrojů, tvorba a správa webových stránek, SEO optimalizace, internetový marketing ani corporate identity pro nás nejsou problém.

Jazyková škola s akreditací Ministerstva školství. Jazykové kurzy: -čeština pro cizince -němčina -angličtina -španělština -italština -francouština -ruština -latina -pro děti od 2.třídy, pro dospělé. Příprava na příjímací zkoušky - prima, SŠ, VŠ. Pomaturitní studium. Letní škola pro děti. Letní tábor ...