Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Obchodní služby. Finanční poradenství, investice. Marketing a mediální zastoupení.

Služby: -úklid -čištění koberců včetně čalounění -mytí oken -úklid po malířích.

Služby: -autorizace pro nakládání s odpady podléhající zpřísněnému režimu -odvoz tuhých a kapalných odpadů -pronájem kontejnerů 6, 8, 9, 11 m3 -čištění a likvidace nádrží -analýzy odpadů.

Služby: -kavitace - bezbolestná liposukce za 1000Kč -radiofrekvenční omlazení obličeje -moderní program hubnutí Sundej kila -boj s celulitidou a nadváhou -lymfatické masáže na strojích Rolletic -zmenšování tukových partií celého těla -poradenství ve výživě. Studio je v supermarketu OBI v Č.B., v administrativní části ve 2.patře.

Nabízíme činnosti manažera projektu. - zpracování projektové dokumentace - zpracování odborných posudků pro účely žádosti o dotace - kontrola již zpracovaných dokumentů projektu - zpracování žádosti o dotaci - příprava a organizace výběrových řízení - příprava a organizace koncesního řízení - monitoring projektu po celou dobu ...

Grafické studio. Logistika. Výroba: -reklamní předměty -propagační a technické tiskoviny -plakáty, letáky, technické listy -kartónové obaly -prezenční stojany -ofsetové tiskoviny -pozvánky. Reklamní společnost: -reklama -reklamní prostředky (světelné, nesvětelné) -merchandisingové výrobky -nápojové sklo. Služby: ...

Fotostudio a fotoateliér, Praha 5. Služby profesionálního fotografa Slávka Sekaniny. Zaměření na produktové fotografie, dále focení dětí a rodin, portrétů, reportáží, svateb. Výroba fotoobrazů a fine-art tisků.

Poradenská činnost: - zajištění výpočetní techniky.

Služby: -holičství -kadeřnictví.

Kadeřnictví: - profesionální kadeřnické služby - ošetření vlasů Ultrasonic Repairing System (URS). Prodej výrobků. Výživová kosmetika. Poradenství.

Kadeřnictví Ypsilon: - dámské, pánské, dětské. Kadeřnické služby: - pro dámy, pány i děti.

služby: -realitní kancelář -prodej, odkup nemovitostí.

Služby: - tvorba webových prezentací - velkoplošný tisk - grafické studio - marketing

Technická správa nemovitostí. Administrativní správa nemovitostí.

Služby: - poradenské a marketingové služby pro exportéry a investory, pro firmy a instituce z České republiky, Srbska, Černé Hory - asistence při činnosti zahraničního zastoupení - překlady a tlumočení do srbštiny, češtiny a angličtiny - reklama a zveřejňování inzerce - příprava a tisk firemních materiálů a zpracování webových ...

Personální poradenství a služby pro podnikatele i veřejnou správu. Personální řízení a personální postupy. Vedení personální agendy. Vedení mzdové agendy. Daně z příjmů ze závislé činnosti. Sociální pojištění - příspěvky zaměstnavatelů a zaměstnanců. Zdravotní pojištění - příspěvky zaměstnavatelů a zaměstnanců.

Zajištění brigádníků - studentů VŠ na dočasnou i dlouhodobou výpomoc.

Služby: - kopírovací a tiskové služby pro architekty a projektanty - reprografický servis pro vaše přednášky a kongresy

Provádění digitálního barevného i černobílého, velkoformátového a ofsetového tisku..

Přední světový přepravce uměleckých děl: - balení - přeprava - spedice - celní odbavení - skladování.