Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Realitní služby. Odhady nemovitostí.

Společnost Network Media se zabývá tvorbou e-shopů a internetových prezentací. Vytvoříme Vám grafiku na míru a Vaše webová prezentace či e-shop bude obsahovat funkcionality dle Vašich přání. Poskytujeme dále služby v oblasti SEO, PPC reklamy. Díky spolupráci s dalšími společnostmi jsme schopni zajistit také reklamní předměty všeho druhu s Vaším ...

Propagace léků a dermokosmetických výrobků.

Největší světový dodavatel systémů v oblasti řešení počítačové podpory inženýrských návrhů: -software na zakázku -technické poradenství v průmyslu -marketingový průzkum.

Činnost: - výroba reklamních, dárkových a užitkových předmětů ze skla a keramiky - dekorace skla, keramiky, porcelánu

Institut mezinárodního obchodu dopravy a spedice IMODS. Poradenská firma, která poskytuje svým klientům komplexní řešení obchodní problematiky, týkající se zejména zajištění průmyslových investičních akcí. Při přípravě i v průběhu realizace tuzemské či zahraniční investiční akce poskytujeme svým klientům smluvní, personální a daňové ...

POČÍTAČE - SÍTĚ - SOFTWARE Analýza - Projektování - Dodávky - Správa a údržba

Tiskárna: - vizitky - dopisní papíry - letáky - prospekty - brožury

Velkoobchod: -neželezné kovy pro technické účely -elektrovodná měď -slitiny těžkých kovů. Strojírenské kooperace: -obrábění -výpalky z plechů -zámečnické práce. Autodoprava do 1, 5 tuny. Výkup: -kovový odpad.

Služby: -potisk vozidel -reklamní, informační tabule, poutače, nápisy -sítotisk -samolepící a plastické nápisy -velkoplošná laminace a kašírování.

Reklamní agentura: -reklamní panely -poutače -billboardy -bannery.

Realitní kancelář. Nákup, prodej: - nemovitosti - byty, domy, nebytové prostory. Služby: - znalecké posudky - odhady nemovitostí. Vydavatelství: - Realitní noviny (měsíčník).

Úklidová služba: -kompletní úklidové práce -průmyslové čištění -úklid po malířích, mytí oken -povrchové čištění -vysokotlaké čištění -výškové úklidové práce -mytí motorů -úklid objektů před kolaudací -čištění bazénů.

Služby: -ubytování pro studenty Brno -studentské bydlení -bydlení pro studenty.

Zajišťujeme: -úklidy bytů, nebytových prostor -kolaudační úklidy, mytí oken, praní, žehlení -vedení domácnosti -hlídání dětí. Úklid a údržba: -firemní prostory -kanceláře -ordinace -restaurace -mytí oken výloh a jiných skleněných ploch -čištění koberců a čalounění.

Reality, výstavba a poradenstsví, pronájem Plzeň: -byty -domy -dvojdomy -nebytové prostory -právní servis -pojištění -finance. Zajistíme výstavbu bytů a rodinných domů.

Výkup a zpracování kovového odpadu: -barevné kovy -ferroslitiny -kabely -autobaterie -elektromotory.

Poskytování software a služeb v oblasti informačních technologií.