Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Polygrafická výroba. Tiskárna: -ofsetová.

Územní a regionální plány, řešení měst, obcí a krajiny. - projekce

Manikúra, kosmetika, pedikúra, kadeřnictví, masáže.

Prodej, servis: - počítače, notebooky - digitální fotoaparáty - kopírky, skartovačky, řezačky - tiskárny, plottery - software - náplně do tonerů, tiskáren Copy centrum: - barevné i černo bílé digitální kopírování, tisk - laminování do folie.

Skladování zboží: - externí sklady. Spedice: - železniční, letecké přepravy - kamionové, námořní přepravy. Logistika: - překládková činnost.

Realitní kancelář. Správa a údržba nemovitostí.

Opravy, montáže a revize elektro. Správa a údržba nemovitostí.

Celosvětové přepravy: - export, import - silniční přeprava - námořní přeprava - říční přeprava - kontejnerová přeprava - skladování.

Kovošrot. Sběrné suroviny.

Zemní a výkopové práce. Přistavení a pronájem kontejnerů. Přepravy materiálů.

Čistírna, čištění: - peří. Zakázkové šití: - péřové deky, polštáře, přikrývky Prodej draného peří

Polygrafická výroba: - knihtisk - sazba - barvy RUCO - sítotiskové, tamponové, speciální barvy - sítotisk - použití plastikářský, sklářský, keramický, elektrotechnický průmysl - tamponový tisk - pískování - velkoplšný, rotační sítotisk - grafické zpracování. Prodej: - sítotiskové stroje.

Služby: - fotoateliér - fotografie - zpracování digitální fotografie - DTP studio.

Prodej, poradenství: - plastové karty - čipové karty.

Knihařství. Vydávání a distribuce: - knihy.

Vyhledání potenciálních odběratelů, dodavatelů, obchodních partnerů v Rusku, Ukrajině, Kazachstánu, Bělorusku, Gruzii: -poradenství, překlady.

Solárium, solární kosmetika, solární galerie

Kompletní služby: - gravírování - laserování - rytectví - jmenovky - pečetidla - firemní desky.

Reklamní činnost: - pronájem reklamních ploch, billboardy, bigboardy, štítové stěny, navigační reklamní plochy na sloupech VO, přenosné reklamní panely, reklamní plochy na prostředcích MHD a kamionech, citylight vitríny aj. - tisk

Fotoatelier. Fotografujeme děti, miminka, rodinky, maminky, těhulky, akty, modelingové kolekce, svatby. Finanční poradenství, úvěry, hypotéky. Pojištění.

Prodej, oprava, servis, : -prodej, leasing, dodávky, instalace a implementace HW, SW -prodej kancelářské, telekomunikační techniky -dodávky a implementace serverových systémů -kompletní řešení infrastruktury včetně vypracování projektů - strukturovaná, optická kabeláž atp. -správa sítí a supportní služby ...

Komerční, reklamní, produktová, svatební, portrétní, rodinná, firemní, módní, reportážní nebo inscenovaná profesionální fotografie, mobilní ateliér,

Provádíme kompletní služby v oblasti architektonických, projekčních a urbanistických prací. Zajišťujeme všechny fáze projektu: architektonické a urbanistické studie, dokumentace pro územní řízení a stavební povolení, projednávání projektu s dotčenými úřady a institucemi, územní plány obcí. Navrhujeme interiér bytových i nebytových staveb.

Internetové služby: - e-shopy - grafické návrhy - webové stránky. Produkce: - ozvučení firemních akcí - videoprojekce - pořádání kulturních produkcí.