Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej, servis: - výpočetní technika - software - správa počítačových sítí - webdesign.

Poradenství ve tvorbě image, vizáže, v oblasti módy, barevné typologie, líčení, péče o pleť a výchově managementu a zaměstnanců různých firem v přístupu k zákazníkovi.

Jazyková a manažerská škola: - pomaturitní studium - příprava pro státní maturity - kurzy pro děti a mládež - překlady, tlumočení.

Technické služby. -údržba chodníků a komunikací, zeleně včetně zimní údržby -autodoprava -nebezpačné odpady -prodej písků a štěrků -práce strojem UNC 760 -zámečnické a stavební práce -sběrný dvůr.

Nabídka individuální a skupinové psychoterapie. Poskytování vzdělávání v sociálních službách. Výroba a distribuce produktů venkova.

Kadeřnictví: -pánské -dětské.

Nabídka IT kurzů a licencí k softwaru pro modelování, správu podnikové architektury. Procesní řízení.

Nabízíme již založené ready made společnosti (s.r.o., a.s., SE, dluhopisové nebo offshore společnosti) se 100% splaceným kapitálem, připravené k prodeji. Zajistíme založení nové společnosti a zápis do obchodního rejstříku již do jednoho týdne. Nabízíme poskytnutí sídla firmy na zvolené adrese vč. přebírání a přeposílání pošty a doprovodných ...

Prodej, servis: -počítačové sestavy -tvorba internetových prezentací.

Personální agentura: -brigády pro studenty během celého roku.

Internetové studio. Činnost: -systémová integrace -vývoj, implementace a servis vlastního otevřeného aplikačního systému -vedení účetnictví a ekonomické poradenství -internetová připojení -datové a internetové služby -tvorba WWW prezentací -výroba CD prezentací a katalogů -prodej a instalace značkového software.

Stavební společnost. Nestátní zdravotnické zařízení. Centrum regenerace a rekondice: -manuální a přístrojové lymfodrenáže -suché uhličité koupele -oxygenoterapie -mořské řasy -parafín. Fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace: -klasické masáže. Salony krásy: -kosmetika -kadeřnictví -solárium -pedikůra -manikůra ...

Nabízíme tvorbu webových prezentaci, reklamní grafiky a propagačních materiálů.

Pronájmu vlastních nemovitostí.

Poradenství v oblasti sportu a tělesné výchovy, provozování sportovních zařízení, marketing v oblasti sportu..

Reklamní činnost. Výroba: - reklama - firemní loga - 3Dnápisy, štíty, poutače - světelná reklama, signtech - nápisy z folie - polep automobilů, výloh.

Údržba, čištění, montáže, opravy a instalace: -výpočetní technika -sítě.