Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nabízím realistické vizualizace produktů a staveb, technickou dokumentaci, návrhy interiérů, grafické práce i multimediální prezentace.

Reklamní společnost. Zpracování inzerce. Obaly, ofsetový tisk. Gumičky – výroba a velkoobchod

Komplexní ekonomický a poradenský servis se zvláštním zaměřením na podnikate a celní poradenství.

Počítače, tiskárny, spotřební materiál; poradenství; Software speciální a zakázkový. Programy pro: -sanitky -oceňování nemovitostí -tisk složenek -mzdy.

Činnost: -zajišťujeme překlady z cizího jazyka do češtiny a naopak -překlady z cizího jazyka do cizího jazyka. -v případě potřeby překlady dodáme se soudním ověřením.

Tvorba a výroba vizitek, vizitky, reklamní grafiky, ilustrací, log a dekorativní malby interierů a exteriérů. Grafické práce. Reklamní grafika. Kreativní grafika. Ilustrace. Tvorba loga, značky. Dek. malba.

Úklidová firma. Zabezpečení. Kamerové systémy. Malování.

Přední český dodavatel: -CAD a GIS systémů -hardwarových řešení -IT infrastruktura-HW, SW, software -inženýrské aplikace pro projektování -GIS produkty a služby -informační systémy pro dopravu -informační systémy pro logistiku. Vývoj produktů v oblasti dopravních informačních systémů.

Prodej, výkup: - zastavárna - bazar - použité zboží.

Velkoobchod a maloobchod s hygienickými potřebami. Nabízíme mycí a čisticí prostředky INPOSAN, úklidovou techniku, kotoučové stroje, vozíky, profesionální a průmyslové vysavače. Dále podlahové stroje, vysokotlaké myčky a generátor páry. Úklidové práce - krystalizace mramoru, ošetření kamene, broušení parket, voskování podlah, atd. Hygienický ...

Prodej, servis MERCEDES. Auto servis. Bosch servis. Distributor SHELL. Pronájem kancelářských prostor.

Nákupní a obchodní centrum: - bowling s klimatizací, biliár, šipky a stolní fotbal - restaurace - velkoplošná projekce a TV se sportovními přenosy - pořádání firemní a soukromé večírky - herna s klimatizací. Obchody: - cestovní kancelář - textil dětský a kočárky - fashion shop - oblečení pro sport a volný čas - ...

Informační technologie, informační systémy. Služby: - výroba kancelářských počítačů SMIT velmi malých rozměrů - poradenství ICT, IS, ISMS - management bezpečnosti informací ISMS - komplexní správa a dodávka ICT.

detektivní služby, vymáhání pohledávek.

Detektivní a inkasní společnost nabízí komplexní detektivní služby, vymáhání pohledávek.

Výroba, služby: -vydavatelství. -inzertní čtrnáctideník PLUS.

Architektonické a projekční práce: -zajištění projektové dokumentace všech fází od projektu pro územní rozhodnutí až po realizační dokumentaci a návrh interiéru -urbanismus, územní plány obcí -tvoříme 3D vizualizace, architektonické modely, internetovou prezentaci, tištěné materiály a propagaci.

Služby: -balení katalogů -rozesílání katalogů -kompletace zásilek -šití katalogů -tisk adres -balení do fólie. Personální oddělení-Křimice, tel. 377350530.

Služby: - údržba majetku města, zejména Slezské Ostravy. - údržba veřejné zeleně - údržba kanalizací - zimní údržba a čištění komunikací, parkovišť - pronájem nebytových, kancelářských prostor.

Služby: -čištění koberců -čištění čalouněného nábytku.

Nabídka architektonických a inženýrských služeb.