Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Grafické návrhy. Tisk laserem. Dodávka reklamních předmětů.

Údržbářství.cz Práce: - bourací práce, demolice - zemní práce, výkopové práce, terenní úpravy - stavební práce, rekonstrukce - malby, nátěry - montáže sádrokartonu - kompletní stavební činnost - úklidové služby - průmyslovné čištění - solární systémy - výškové práce - obklady, dlažby - vodoinstalace, topenářské ...

- systémová řešení "na klíč" IT/Intranet/Internet - poradenství a odborné konzultace v oblasti IT a telekomunikací; vypracování posudků - poradenství v oblasti výběru poskytovatele pro připojení k síti Internet - konzultace a poradenství v problematice doménových jmen..

Správa stanic a serverů na platformách MS Windows, Linux, Mac OS X. Administrace sítí, firewallů, routerů. Komplexní řešení HW problémů. SW - péče o firemní software - MS Office, antiviry, účetnictví.

Sportovní marketing. - projektování a realizace sportovních událostí - marketingové a reklamní prezentace a komunikační služby.

Služby: -realitní kancelář -prodej, pronájem nemovitostí. Sídlo: Dukelská 1832 68001 Boskovice

Zajišťujeme: -prodej, pronájem bytů, byty -rodinné domy, ostatní nemovitosti Získáte: -kompletní realitní, právní a finanční servis -garantovaní makléři, advokáti, notáři a finanční poradci.

Jsme specialisté na seminární práce, bakalářské práce a diplomové práce. S námi nic neriskujete..

Kosmetické a masážní studio Blansko. Služby: -kosmetika -masáže -svatební líčení -trvalá na řasy -zábaly -lávové kameny -baňkování -depilace.

Pedikúra mokra refresh pedikúra (různé ošetření zarostlých nehtů aplikace nehtových špon rovnátek). Manikúra - lakování přírodních nehtu SHELLAC vydrží až 3 týdny, nehtová modeláž rukou i nohou, parafinové zábaly, masáže nohou (medové, čokoládové).

FERMAT Velkoobchod, dodávka, prodej: - značkové nápoje - nápoje alkoholické, nealkoholické - Svijanské pivo lahvové a sudové - značkové alkoholické nápoje - odrůdová vína - ovocné šťávy, limonády, minerálky. Logistika, autodoprava, skladování, distribuce: -zakázková autodoprava -v rámci vytěžování našich pravidelných tras ...

Kopírování i barevné, xerox. Autorizovaný dealer, prodej, servis, pronájem, leasing. - kopírovací stroje. Potisk: - trička - puzzle - keramika. Vazby dokumentů: - laminování do formatů A1 - převod papírových archivů - projektové dokumentace do digitální formy.

Výškové práce, práce ve výškách. Natěračské práce. Klempířské práce Zednické práce. Montážní práce. Demoliční a destrukční práce. Čisticí a odklízecí práce.

Prodej-výrobky GRAFITIX: -odstraňovače -barev všech typů a omítek na bázi umělých pryskyřic -graffiti -čištící prostředky na minerální podklady, hliník, beton -hydrofobní a fungicidní prostředky, zpevňovače kamene -nátěry pro preventivní ochranu před graffiti. Servisní služby: -speciální čištění budov -čištění ...

Průmyslový marketing. Strategické analýzy. Poradenství. Zavádění systému řízení jakosti dle požadavků mezinárodních norem pro management jakosti.

WebCorp je design & development studio, založené v Praze, specializující se na vývoj aplikací, web design, flash animace, print design.

STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO HLUBINA Ostrava. Stavební bytové družstvo. Správa nemovitostí.

Čištění a prodej koberců: - levné koberce-partiové, nové, zátěžové. Čištění: -koberce.

Úklidové práce: - domácnosti - bytové a nebytové prostory - mytí oken - strojové čištění koberců, sedaček.

Rehabilitace, rehabilitační ordinace, lékař.

Popai -The Global Association for Marketing POPAI pomáhá svým členům efektivně využívat reklamu v místě prodeje. Slouží jako jedinečný zdroj informací a novinek o P.O.P. oboru, realizuje výzkumy trhu zaměřené na efektivitu POP a nabízí odborné a vzdělávací akce. Asociace zviditelňuje obor P.O.P. pomocí public relations a reprezentuje své členy na ...

Úklidové práce: - panelové domy - kanceláře - firmy. Údržba motorových vozidel.

Masážní a relaxační studio: - vlasové studio - kavitace - odstranění celulitidy - lymfodrenáž. Provozovna: - Kafkova 1380/15, Ostrava-Přívoz.