Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - rekondiční masáže - relaxační masáže - medové, skořicové zábaly - klasické masáže - lymfodrenáž - baňkování.

Kosmetické a vlasové studio. Služby: - prodlužování a zhušťování vlasů a řas - piercing - permanentní make-up - nastřelování náušnic - bělení zubů - nehtová modeláž - pedikúra - trvalá ondulace.

Zabývá se pronájmem vlastních komerčních objektů včetně doplňkových služeb a pronájmem garážovacích a odstavných ploch. V současné době nabízíme volné kancelářské prostory, skladovací a výrobní haly.

Dámské a pánské kadeřnictví: - prodlužování a zahušťování vlasů. Kosmetika. Pedikúra. Masáže.

Prodej a správa výpočetní techniky. Opravy počítačů a techniky. Nabídka školení práce na PC a pomoci při problémech s počítačem.

Činnost: - realitní činnost - inženýrská činnost v investiční výstavbě - zprostředkování služeb - provádění staveb

Komplexní služby v oboru výpočetní techniky: -prodej řešení a komponentů firem Hewlett-Packard, Fujitsu-Siemens, IBM, Cisco, 3Com a Microsoft -instalace produktů -záruční a pozáruční servis -outsorcing -servisní podpora sítí a systémů -vývoje software na zakázku -dodávky a implementace informačních systémů.

Služby: - marketingový výzkum - průzkum trhu.

Prodej a servis: - výpočetní, kancelářská technika - IT technologie - elektronika - HiTech - kybernetika.

Dodávky komunikačních serverů a digitálních pobočkových systémů. Implementace technických a programových prostředků počítačové telefonie.

Informační portál pro gastronomii, hotelnictví a cestovní ruch. Nabídka a poptávka v oblasti gastronomie, vybavení hotelů, restaurací, jídelen, zaměstnání. Katalog firem, kalendář gastro akcí, veletrhů, výstav a školení. Přehledný registr stravovacích, ubytovacích a zábavních zařízení, legislativa.

Likvidace (zajištění zneškodnění) odpadů formou komplexní služby. Přeprava nebezpečných odpadů. Přeprava odpadů velkokapacitními kontejnery a pronájem kontejnerů. Kompletní ekologický servis. Poradenství v oblasti nakládání s odpadky včetně zastupování ve styku se státní správou. Mobilní svoz nebezpečné složky komunálního ...

Architektonická kancelář, architekt. Projekce, projektování, projektant: - stavební, staveb.

Architektonický ateliér. Komplexní projekční činnost: - pozemní stavby - bytová výstavba, průmyslové objekty, veřejné stavby - interiéry, rekonstrukce. Urbanistické studie, prováděcí projekty.

Služby: - kosmetika, kosmetické služby - aromaterapie celého těla - masáže.

Reklamní studio. Výroba, zprostředkování: - komplexní reklamní činnost - reklamní, firemní vlajky - vizitky, bilboardy, grafická loga - reklamní předměty - potisky.

Úklidové služby: - jednorázový i pravidelný úklid firem i soukromých osob - čištění koberců, čalouněného nábytku - strojní čištění podlahových krytin - mytí oken a výkladů - pravidelný úklid kanceláří, prodejen, skladů i výrobních hal - úklid po stavebních úpravách, malířích a před kolaudací.

Služby: - odborné výživové poradenství - redukce hmotnosti úpravou jídelníčku - masáže klasické, regenerační, reflexní masáž plosky nohy, masáž baňkami

Modelingová agentura.

Služby: -salon pro psy -stříhání psů -stříhání doma.