Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Překlady, tlumočení: - němčina.

Autodoprava: - odvoz splaškové vody.

Contract Administration (CA) Současnou pozici na trhu budujeme již od roku 1996, patříme k úzké skupině předních firem poskytujících specializované služby Business Process Outsourcing (BPO) v oblasti správy personální a mzdové agendy.

Provozování residenčních a komerčních realitních služeb: - prodeje - pronájmy - relocation services

Reklamní agentura: - grafické návrhy pro vizitky.

Reklamní a grafické studio. Tvorba, návrh, realizace: - firemní značka, logo, design - grafické návrhy - marketingové průzkumy, marketingový průzkum - full servis, komplexní reklamní servis, práce - reklamní předměty

Reklamní firma, agentura. Reklama, tiskové služby.

Nezávislý portál, který slouží k hodnocení spokojenosti zákazníků. Místo, kde poskytneme zákazníkovi prostor pro vyjádření zpětné vazby na odvedenou práci firem.

TYHAN Prodej, oprava, servis: - výpočetní, kancelářská a telekomunikační technika - mobily, mobilní telefony - příslušenství - pouzdra, držáky, kryty, přívěsky - autorizovaný dealer O2, T-mobile - smlouvy, převody smluv - poskytovatel bezdrátového internetu - bezdrátový internet - síť TTNET Servis, oprava: - počítače ...

Úklidové služby: - firmy - mytí oken - čištění koberců.

Reklamní agentura. Grafická řešení: -loga, manuály, prospekty, katalogy -velkoplošná reklama: -billboardy, bigboardy, plakáty.

Tvorba webových stránek, pronájem e-shopů a vývoj softwaru. E-shop: - autoalarmy.

Stavební bytové družstvo Hranice SBD. Správa a údržba nemovitostí.

Služby: Kadeřnický salon, kadeřnictví -stříhání, barvení, melír, prodlužování vlasů. Prodej vlasové kosmetiky a eshop.

Služby: -kadeřnictví -dámské kadeřnictví -pánské kadeřnictví -dětské kadeřnictví.

Burza společností je makléřský portál, místo pro prodej a koupi firmy, podniku, podnikatelských záměrů či projektů.. Poskytujeme veškeré doprovodné služby spojené se změnou majitele společnosti s důrazem na vlastní vyhledávání investorů tedy zájemců o Váš podnik. Prodáme jak prázdnou firmu tak i společnost v provozu.

Reklamní agentura, grafické studio, ofsetová tiskárna. Reklamní předměty.