Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Popai -The Global Association for Marketing POPAI pomáhá svým členům efektivně využívat reklamu v místě prodeje. Slouží jako jedinečný zdroj informací a novinek o P.O.P. oboru, realizuje výzkumy trhu zaměřené na efektivitu POP a nabízí odborné a vzdělávací akce. Asociace zviditelňuje obor P.O.P. pomocí public relations a reprezentuje své členy na ...

Úklidové práce: - panelové domy - kanceláře - firmy. Údržba motorových vozidel.

Masážní a relaxační studio: - vlasové studio - kavitace - odstranění celulitidy - lymfodrenáž. Provozovna: - Kafkova 1380/15, Ostrava-Přívoz.

Polygrafická výroba. Poskytujeme: - ofsetový - digitální.

Prodej, maloobchod: -konfekce, oděvy, oblečení -spodní prádlo. Masáže.

Vyhlídkové lety balónem. Možnost pronájmu balónu jako reklamní plochy pro firmy.

Recyklace plastů. Prodej: -drť -regranulát. Laboratoř: -testování, -analýza, -měření. Provozovna: Žalmanov č.p. 82 364 71 Bochov

Elektromontážní práce - fotovoltaické solární systémy - strukturované kabeláže - stavebně montážní činnost v telekomunikacích včetně - výstavby telefonních pobočkových ústředen - slaboproudé rozvody a - hromosvody - speciální výškové práce - revize elektro a hromosvodů bez omezení - vrtání stavebních konstrukcí vrtací soupravou ...

Poskytování připojení k internetu formou CDMA, ADSL a ISDN. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a příslušenství.

Klasická reklama: -TV, tisk, radio, Out-Of-Home. CRM / One to One: - customer Relationship Management - one-to-One komunikace - brand loyalty programy - databázový management - reklama s přímou odezvou - telemarketing. .

Vývoj a návrh informačních a redakčních systémů. Tvorba webových aplikací..

Vývoj software, outsourcing. Návrh a implementace systémové a aplikační infrastruktury.

S-PRIME atelier Veselý Nabízíme: - stavební projekce - stavební dozor - inženýring - poradenství - reality - energetický štítek PENB - požární zprávy - dřevostavby

Doprava: -námořní -letecká -silniční kamionová. Další služby: -celní formality -skladování -trajektové jízdenky pro nákladní vozy. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Audity. Analýzy. Poradenství: -dle norem ISO 14001. Návrh, řízení: -projekty.

Doprava nákladní, autodoprava. -TATRA 815 -ŠKODA 706 -LIAZ 110 -bagry -autojeřáby -autodomíchávače -dodávky. Přípravné práce pro stavby: -zemní práce a terénní úpravy -výkopové práce -průzkumné vrtné práce -odvodňování staveniště -lešenářské práce -technické rekultivace -bourací a úklidové práce.

Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Digitalizace kronik a dokumentů. Zahraniční obchod. Inženýring.

Tvorba grafického designu, firemních internetových prezentací a propagačních tiskovin.

Služby: -celní deklarace. -celní služby. Pobočka: Bánov 676, tel.: 571117008

Výškové práce: - zednické práce - klempířské práce - spárování - nátěry fasád, reklamní nátěry - montáže a demontáže reklam, antén - odvětvování, kácení stromů.