Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Výroba a umístění osvětlených megaboardů v nadstandardním formátu. Outdoor media planning a výroba venkovní reklamy s kreativními prvky. Billboardová reklama

Vývoj SW na zakázku: -internetové aplikace -aplikace pro PDA.

Nabídka: -komplexní služby v oblasti výpočetní techniky a bezdrátového připojení k internetu. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Poskytování poradenství v oblasti ekonomického rozvoje obcí, měst a regionů.

Portréty, dětské, svatební, reklamní fotografie. Grafický design, katalogy, letáky, prospekty, plakáty, vizitky, obaly, loga, kalendáře apod. Webdesign.

Nákup, prodej užitkových vozidel: - dodávky - autobusy - přestavba - servis.

Velkoobchod úklidovou drogerií: -kompletní dodávky pro podniky, školy a další organizace -široký sortiment. Úklidové služby: -pro organizace i soukromé osoby -úklid prostor -čištění koberců -úklid domácností. Malířské a fasádní barvy Omítkový systém HET

Nabídka služeb: - fitness - kondiční posilování - rehabilitacní posilování - solária - tréninkové programy - dietní programy - školení trenérů - Indoor Cycling - prodej doplňků výživy - fitness poradna - tréninkový plán - dietní program - permanentky - klubová karta.

Fitness Asketa Služby: - posilovna - aerobik - solárium - sauna - vířivka - fit bar - masáže.

Prodej, instalace: - software pro zdravotnické zařízení a organizace - výpočetní technika. Hardware: - dodávky počítačů - periférií - náhradních a servisních dílů - stavby optických a metalických kabeláží. Software: - dodávka operačních systémů pro stanice servery - aplikačního a kancelářského softweru - instalace, konfigurace ...

Veletrhy, výstavy: -realizace -organizování-reklamní činnost -instalace, dodavatelé -výroba: -reklama -vyřezávaná grafika -výzdoba: -interiéry obchodních center. Realizace expozic na klíč v ČR i v Evropě. Grafické práce. Kulturní akce.

Projektová činnost-komplexní. Projekce energetických zařízení. Zprostředkování nákupu: -stroje, zařízení. Činnost: -stavby -ekologické práce -zajištění likvidace-kontaminovaný materiál.

Studio: -kosmetika -masáže -solárium -kadeřnictví.

Tetovací studio tattoo garáž Plzeň, tattoo by krtek. Tetování a návrhy v tetovacím salonu Plzeň.Galerie tetování. Studio provádí veškeré druhy tetování: -tribal -japanese -freehand -cover-up -barevné, černobílé tetování.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače, výpočetní technika -instalace SOFTWARE -grafické práce.

Poradenství v oblasti financí. Organizační a systémové poradenství. Marketing.

Reklama. Reklamní činnost, marketing. Design.

Úklidová služba: - mytí oken - úklidy domácností i firem.

Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače a příslušenství značek.

Propagace turistiky: - propagace turistiky v regionu Náchodsko - shromažďování a šíření informací z oboru cestovního ruchu - vzdělávací a osvětová činnost - prezentace regionu jako turistického cíle na výstavách a veletrzích - koordinační činnost informačních center - podpora projektů - spolupráce mezi obcemi a ...

Poskytovatel telekomunikačních a digitálních služeb v oblastech: - IT služby pro bankovní, finanční a pojišťovací sektor, pro telekomunikační a mediální průmysl - IT služby pro oblast zdravotnictví a sociální péče - IT služby pro centrální a lokální vládní instituce, výrobu, maloobchod a logistiku - IT služby pro lesní průmysl a ...