Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Vzdělávací a rekvalifikační kurzy, poradenství-management, podnikání.

Marketing, finance, logistika. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců. Další provozovna. -Praha-Tachovské náměstí 90/2, 130 00 Praha 3-Žižkov.

HLS v rámci předmětu činnosti poskytuje komplexní služby v oblasti ochrany osob a majetku pro banky, obchodní a průmyslové organizace, úřady, kulturní a společenské organizace, podnikatele i soukromé osoby. Kompletní služby, které poskytujeme: -fyzická ostraha objektů -napojení na pult centralizované ochrany – střežení 24 hodin denně ...

Vytváříme a prodáváme ekonomický software - program WinDUO - pro podnikatele, příspěvkové organizace, nevýdělečné organizace a finanční instituce. Multiverze i síťové verze. Možnost využití vzdáleného připojení. Nabízíme vedení účetnictví včetně daňové evidence, mezd, zpracování daňového přiznání. Vzdělávání dospělých. Akreditovaná školení, ...

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor s poskytováním pouze základních služeb.

Vývoj: - internetové aplikace na zakázku, prezentace a e-shopy. Poskytujeme redakční systém ePublish.CZ, online účetnictví sÚčto.CZ, plánovací systém ePlenning.CZ a kontrolní systémy pro výrobu. Specializujeme se na technologii Ruby on Rails.

Reklama. Tisk na textil, potisk-dresy. Výroba: -vlajky a prapory technologií sublimačního tisku.

Zprostředkování, nabídka: -práce na lodi, lodích: -pokojská -fakturantka -kadeřnice -fittness -asistentka prodeje v buticích -kuchař -číšník a další.

Nabízíme přípravu tisku, grafiku, sazbu, zlom, scan a notosazbu. Používáme ofsetový tisk na vizitky, letáky, samolepky, přítisky na obálky.

Společnost Helma 365 se již 15 let specializuje na tvorbu kalendářů a diářů.

Přepravní kontrola ve veřejné silniční dopravě. Školení pracovníků dopravy. Psychologické poradenství a diagnostika..

Kuchyňské studio Age Soft. Zakázková výroba, poradenství, zaměření, 3D vizualizace a zpracování návrhu, doprava a montáž kuchyně včetně spotřebičů a doplňků. Plzeň, Praha.

Společnost United Signs, spol. s r.o. vznikla s myšlenkou pomáhat převážně středním, ale i menším firmám, vyznat se v tajích a úskalích některých speciálních oborů marketingu.

Tvorba, vývoj: - webové, internetové projekty a e-shopy.

Zámečnictví. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Pronájem nemovitostí včetně služeb. Ekonomické a organizační poradenství.

Specializujeme se na tvorbu www stránek, redakční systémy a e-shopy. Realizujeme flash prezentace, rezervační systémy, optimalizace pro vyhledávače, grafické práce, 3D vizualizace a také rozsáhlé internetové projekty.

Software: -manažerské systémy pro podporu rozhodování -datové sklady -VIPMO, VIP* mobile office.

Prodej: - erotické zboží a služby.

Prodej, montáž: - žaluzie - stínící technika - silikonové těsnění oken. Nástřiky, nátěry, renovace: - opravení povrchové úpravy koupelnových van - dekorativní nástřiky - nástřiky koupelnových van. Čištění koberců.

Servis výpočetní techniky. Kompletní správa stávajících počítačů a počítačových sítí Prodej a instalace digitálních fotoaparátů včetně zaškolení Připojení k internetu, opravy a přestavby PC, odvirování PC

Jsme nově založená dcera největší světové sítě nezávislých realitních kanceláří zastřešených značkou RE/MAX. Specializujeme se na vyhledání a zajištění optimální realitní akvizice dle potřeb našeho klienta.

Služby: -kosmetické. E-shop: - korálky a komponenty pro ruční tvorbu.

Informační středisko správy KRNAP, služby turistům.

Multys Maloobchod, prodej: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, komponenty PC - kopírky, tiskárny, skenery - monitory. Výroba: - razítka. Práce: - kroužková vazba - kopírování, laminování.