Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Věra Pavoni Duha Servis Úklidová služba: - čištění koberců, čalouněného nábytku - pravidelný úklid domácností, kanceláří, administrativních budov.

Služby: - připojení k síti internet. Tvorba: - www stránky. Servis: - případné výpadky.

Technické služby města Vrbna pod Pradědem. Pobočky: - recyklační dvůr, tel.:554752126 Vrbno pod Pradědem 308 (Mnichov).

Technické služby. Odvoz odpadů. Čištění komunikací a chodníků. Údržba veřejné zeleně.

Služby: -překlady, tlumočení. -technické texty. -zpracování - uživatelské příručky, návody na obsluhu. -překlady do všech světových jazyků. -angličtina, němčina, francouzština, italština, ruština, maďarština, polština, španělština, dánština, ukrajinština...

Výroba: -speciální etikety pro zahraniční firmu.

Naše společnost zajišťuje profesionální služby v oblasti IT. Především klademe důraz na spojení kvality odvedné práce se spokojeností zákazníka. Zabýváme se především HW/SW dodávkami, outsourcingem

Nezávislá inspekční a certifikační společnost. Inspekce, certifikace, posuzování shody, revize, zkoušky, měření, vzdělávání, bezpečnost.

IT, správa sítě, serverů, stanic, instalace software, servis, poradenství, školení, reklamní činnost, marketing, fotografické služby.

Studio grafického designu. Kreativní tvorba veškeré tištěné, venkovní a internetové reklamy od grafického zpracování až po zhotovení filmů, nátisků a finálního tisku. Grafické studio: - firemní tiskoviny, katalogy, letáky, plakáty, hlavičkové papíry, vizitky, výroční zprávy.

Wellness Studio. Služby: -kadeřnictví -kosmetika -solárium -infra sauna -hydromasáž -masáže: -lávové kameny -baňkování -růžová masáž -anticelulitidová masáž s ozónovým zábalem -reflexní masáže -reflexní terapie plosky nohy -klasická a sportovní masáž -měkké a mobilizační techniky. -speciální program ...

Společnost PROVOS spol. s r.o. je zaměřená a specializovaná na VÝROBU A MONTÁŽ OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ hal, nosných konstrukcí anténních nosičů, energetických, osvětlovacích a reklamních zařízení.

PROveletrhy je výhradní zastoupení jedné z nejvýznamnějších veletržních společností na světě „NürnbergMesse“ v České republice.

Poskytujeme profesionální detektivní služby a účinnou pomoc při vymáhání pohledávek. Našimi klienty jsou lidé a společnosti z celé České republiky, zejména však z Plzeňského a Karlovarského kraje.

Personálně-vzdělávací společnost se zaměřením na účetní, ekonomické, obchodní a administrativní obory. PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ.

Nabídka: - vývoj a dodávka zákaznických SCADA systémů na klíč. Služby: - dodávka softwarových komponent - instalace, konfigurace a zprovoznění - zaškolení obsluhy - parametrizace a tvorba datového modelu - integrace s jinými systémy - tvorba specializovaného software. .

Realizujeme průzkumné a sanační práce, ekologické služby a audity .Biodegradace v odpadních systémech, odstranění a zpracování odpadů.

Úklid: - standardní - nadstandardní - stavební - bytu.

Služby: - návrhy a realizace výstavních stánků - velkoplošný tisk - laminace.

Internetová agentura: - grafický designu - internetové aplikace.

Nabízíme služby soukromých detektivů, ostrahu majetku a osob. Například detektivní prověrka osob a společností, zjištění majetkové situace za účelem vymahatelnosti pohledávky, sledování.

Profesionál v oboru prodej ekonomicky aktivních firem, podniků, souborů majetku, obchodních podílů a účastí na společnostech a v oboru prodej a zakládání nových ready-made společností..

Návrhy interiérů. Výroba: - nábytek - kuchyně, stoly, židle - podlahy - doplňky. Truhlářství.

Masáže: - klasické, lymfatické, shiatsu, baňkování, lávové kameny, medové, čokoládové, čínská tlaková, havajské, čínská tuina, anticelulitidová ozónová, tradiční thajská, pohybový aparát, tradiční thajská nohy, estetické formování postavy, reflexologie plosky nohy, tantra, smyslná masáž.