Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Vývoj, distribuce: -software pro řízení lidských zdrojů.

Prodej: -výpočetní technika, software. Obchodní zastoupení firmy SW HORRY, a.s.

Výroba, tvorba: - software a vizualizace pro řídicí systémy. Tvorba webových stránek a reklamních bannerů.

Kompletní servis o světelnou a nesvětelnou reklamu.Výměny stávajícího osvětlení za LED úsporné zdroje světla. LED technologie v osvětlení reklam

Bezdrátové připojení k internetu: -LAN a WAN sítě. Dodávka výpočetní techniky.

Zprostředkování: -koupě a prodej nemovitostí. Realitní kancelář.

Grafické studio. Služby: -předtisková příprava -tisk, digitální tisk -grafika -design.

Tlumočení, tlumočnictví, překlady: -chorvatština, srbština, angličtina.

ZEROSS-SVÁŘEČSKÉ NAKLADATELSTVÍ A VZDĚLÁVACÍ SPOLEČNOST. Služby: -tvorba učebních materiálů a pomůcek pro výuku svařování. Semináře pro svářečské školy, technology a učitele. Semináře zkušebních organizací. Vydavatelství.

Servisní činnost. Distribuce a on-line store pamětí Transcend a Kingston do značkových počítačů, serverů, pracovních stanic a základních desek Intel pro PC.

Galerie. Prodej: - výtvarné potřeby - umělecké předměty. Rámování, paspartování, tisk, bar, knihvazačství, nakladatelství. Pobočky: - Zámecká galerie Chagall, Masarykovo náměstí 1, Karviná-Fryštát, tel.:596322859 - Galerie výtvarného centra Chagall, Náměstí J.A.Komenského 9, Brušperk.

Komplexní dodávky: - telemetrické, řídící systémy - automatizační technika - komunikační technika. Ve všech oborech činnosti: - energetika, plynárenství, vodohospodářství. Projekční činnosti, projekce. Vývoj software. Dodáváme řešení: - SCADA systémy - Telemetrie - Informační systémy - SW aplikace.

Provoz, pronájem vlastní nebytové prostory, tzv. Obchodní centrum TYPOS: -kanceláře -obchodní prostory.

Služby: - internetové stránky, webdesign - internetové katalogy - internetové obchody, e-shopy - internetová reklama. Prodej, maloobchod: - počítače a příslušenství - notebooky

Služby: -tlumočení, překlady z: -češtiny do arabštiny. -arabštiny do češtiny. -soudní tlumočení.

Realitní kancelář: -prodej, koupě a pronájem nemovitostí. Znalecké posudky pro daňové účely i tržní ceny. Na trhu s nemovitostmi od r. 1992. Člen Asociace realitních kanceláří Plzeňska ARKAP od r. 1994. Právní služby a úschova peněz při prodeji přes advokátní kancelář. Podpora při zajištění úvěru. Při osobním jednání poradenství zdarma.

Specialista na IT řešení pro klienty bankovní sféry, zaměřen na tvorbu a implementaci rozsáhlých informačních systémů. Informační systémy pro bankovní služby.

Úklidové služby: - běžné úklidy a údržba správních budov, škol a dalších objektů soukromého i veřejného sektoru - úklid a dezinfekce zdravotnických zařízení, objektů potravinářského průmyslu apod. - úklid a čistění průmyslových objektů včetně výrobních prostor a technologických zařízení - speciální nebo jednorázový úklid, čistění a ...

Naše společnost byla založena v roce 2005 a zabývá se převážně inženýrskou činností ve výstavbě. K této základní a nosné činnosti postupně přibývaly další aktivity jako je činnost cenových konzultantů, zajišťování výběrových řízení, projektové řízení staveb atd. V současné době je firma schopna nabídnout širokou škálu činností, pro kompletní ...

Nabízíme tvorbu informačních technologií včetně realizace a správy počítačových sítí. Poskytujeme software pro facility management.

Provádíme kompletní pravidelné i jednorázové úklidové práce pro firmy či pro domácnosti, mytí oken, čištění koberců a ošetřování podlah.

Výroba, služby: - patentované pěnové štítky - podložky k PC a MAC - atestované světelné interiérové boxy 420x320mm - reklamy z řezané grafiky (šíře řezu max. 1350mm) - plastové poutače - reklamní polepy automobilů - grafické návrhy a DTP - digitální velkoplošný tisk - plastové karty