Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -soudní znalec -realitní kancelář

Architektonická činnost, návrhy interiérů, stavební práce. Projektová činnost v investiční výstavbě. Rekonstrukce koupelen(projekt panel-story). Truhlářská výroba: -kancelářský nábytek.

Ekologické služby: -čištění jímek a lapolů -nakládání s odpady (O/N) -přeprava odpadů -úklidové a vyklízecí práce -čištění nádrží -ekologická likvidace nádrží -biodegradace zemin.

Tlumočení, překlady, technické překlady: -italština, francouzština, španělština, angličtina, němčina.

Reklamní služby. Tištěná reklama. Nabídka komplexních reklamních a tiskových řešení.

Kadeřnictví dámské, pánské, dětské.

Účetnictví: -jednoduché -podvojné. Zpracování: -mzdy -daně -sociální pojištění -zdravotní pojištění. Zastupování při kontrolách na úřadech. Audit. Výhradní distributor pro ČR a SR: -analytický software IDEA -kontrolní software, zejména pro auditory:

Ofsetová tiskárna: -výroba brožur -tisk do formátu A2 -tisk a skládání prospektů

Profesionální videozáznamy Výroba, tvorba: -videopořady-přepis 8 a 16mm filmů, diapozitivů a foto na videomédia, titulky, ozvučení STEREO, záznam HD a DVD, střih a kopie, digitální zpracování, přepis videozáznamů na DVD a BD včetně úvodního menu -reklama -krátké filmové spoty -instruktážní pořady. Fotografování: ...

Prodej reklamních a dárkových předmětů s potiskem - sítotisk, tampónový tisk.

Arcus Reality s.r.o. Realitní společnost: Prodej a pronájem -byty, bytů -domy, domů.

Distributor geografických informačních systémů předních světových firem..

Studio Tattoo Anděl -tetování -piercing...

Olomouc CITY obchodně společenské centrum Největší nákupní a zábavní centrum na střední Moravě. Je přímo propojeno s hypermarketem Globus. V centru najdete: - obchody, služby - restaurace, kavárny, rychlé občerstvení - multikino CineStar - dětský svět - koutek.

Masáže: -zdravotní, klasické, Bowen, Shiatsu. Baňkování. Reflexní terapie. Manuální lymfodrenáž. Lávové kameny, havajské masáže. Ušní svíce. Homeopatie. Kurzy: -Shiatsu s Reiki.

Správa nemovitostí na základě honoráře nebo kontraktu.

Činnost: - litografické studio - digitální tisk - ofsetový tisk - reklama, propagace design. Předtisková příprava, litografie. Ofsetový tisk do formátu B1, plnobarevný tisk, knihtisk. Tisk: - vizitky, letáky, dopisní papíry, formuláře, samolepky, obálky, prospekty katalogy, plakáty.

Hlavní náplní činnosti je tvorba dynamických aplikací na platformě internetu. Součástí portfolia jsou klasické intranet systémy, obchodní aplikace, rezervační systémy, akademické aplikace, složitější databázové systémy i celopodnikové aplikace, které se stávají hlavní integrační platformou.