Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Správa nemovitostí. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví a daňové evidence.

Floristické a dekorativní studio. Výzdoba: - interiéry - exteriéry. Dekorace: - živé květy - kombinace materiálů - tématické. Svatební výzdoba. Výsadba, osazení hrobů. Služby: - návrhářské - designerské - aranžérské.

Poradenství: -manažerské Služby: -optimalizace řízení podniků -organizace změny podniků.

Společnost GAPP System se zaměřuje na problematiku zálohování, migrace a archivace velkých objemů dat. Komplexní řešení založené na ověřeném programovém vybavení a robustní technologii magnetopáskových a optických jukeboxů.

Reklamní služby: -řezaná reklama -plotrování. Výroba: -reklamní tabule, cedule -vývěsní štítky a polepy výkladních skříní a aut -dárkové předměty a potiskem. Zajištění: -potisk pro letáky, brožurky -prezentační složky -výroční zprávy.

Sídlo firmy: -Pasteurova 10, 77900, Olomouc -tel.:585414510. Vydavatelská, nakladatelská činnost, reklama, marketing, grafické práce, zpracování dat, správa sítě, služby databank.

Eko-info centrum Ostrava (EICO) je nevládní nezisková organizace. Rozvoj a realizace volnočasových aktivit dětí prostřednictvím environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty, komunitními a sociálními projekty.

Komplexní služby v oblasti informačních technologií: - zpracování dat, služby databank, správa sítí - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - specializovaný maloobchod - zprostředkování služeb - činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

-realitní činnost -poskytování půjček -ubytovací zařízení -development a stavby.

Business software. Výroba: -ekonomické informační systémy pro střední a větší podniky. Tvorba a implementace komplexních informačních systémů kategorie ERP (Enterprise Resource Planning) a CRM (Customer Relationship Management).

Služby: -centrum péče o ženu a dítě -holistická péče o tělo, mysl i duši. Masáže: -aromaterapeutické masáže -těhotenské, těhotenská masáž -celostní aromamasáž -dětí a kojenců -sportovní. Aromaterapie, jóga. Prodej, maloobchod: -aromaterapie -těhotenská a dětská kosmetika -šátky na nošení dětí.

Architektonická kancelář: - projektová činnost ve výstavbě, realizace staveb.

Pomůžeme Vám vytvořit a realizovat mobilní strategii. Mobilní marketing, mobilní aplikace, SMS, QR kódy.

Biologická likvidace organického znečištění. Zpracování a odstraňování odpadů, sanace kontaminovaných lokalit, zajišťování nepřetržité ekologické havarijní služby a poskytování konzultačních služeb. Čistírny odpadních vod ČOV.

Reklama. Propagace. Vzdělávání, školení. Marketingové služby.

Služby: -úklidové. -úklid domů. -kompletní úklid administrativních budov. -strojní úklid chodníků. -úklid půdních, sklepních prostor. -kompletní údržba zeleně.

Průzkum trhu, marketing. Průzkum veřejného mínění.

Vývoj, zpracování a implementace internetových aplikací. Webové prezentace s CMS, elektronické obchody, systémy elektronických aukcí, prodejní a rezervační systémy pro cestovní kanceláře a agentury.

Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače. Tvorba webových prezentací, internetových stránek.

Práce: -architektura(podzemní stavby) -vyřešení dispozice, vazby na okolí -architektura objektu -počítačová vizualizace 3D -stavební projekce -geometrické zaměření -zaměření stávajícího stavu -stavební část -statika -dravotechnika -vzduchotechnika -elektroinstalace -ústřední vytápění -radonový posudek, ...

Služby-úklid: - mytí a stírání povrchů - mopování dvouvozíkem - luxování - omytí mís, pisoáru, umyvadel, baterií, dřezů - odstranění nečistot z obkladů - doplňování hygienických dávek - leštění zrcadel, skleněných ploch - mytí oken a otírání parapetů - čištění koberců. Bezpečnostní služby: - ostraha objektů - bezpečnostně ...

Překlady a tlumočení: Tlumočení: -všech oborů v tuzemsku i zahraničí -soudní tlumočení -doprovodné, informativní, konsekutivní, simultánní, po telefonu -expresní zajištění tlumočníka -grafická úprava -doručování textů e-mailem, faxem, na disketě, CD, poštou -úprava dle přání zákazníka v textových a grafických ...