Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Mezinárodní inženýrská poradenská firma, založená v roce 1993 ve spolupráci s významnou francouzskou inženýrskou organizací BCEOM - Societe Francaise d´Ingenierie. Má tradici v oblastech: poradenství, zpracování studií, analýz, projektů a výzkumu pro orgány státní správy, regiony, kraje, obce a svazky obcí, pro podnikatelskou sféru a pro ...

Poskytování služeb organizačních a ekonomických poradců, zprostředkování v oblasti obchodu.

Vydavatelství Comics Centrum vzniklo v roce 2003. Zakladatelé vydavatelství získali své zkušenosti s comicsem již v roce 1993 prací na magazínu Comics Arena a následně stáli u zrodu nakladatelství Crew, jehož pak byli v letech 1997 – 2000 spolumajiteli.

Realizace, výroba: - interiéry na klíč - skleněné vitríny pro muzea, muzejní expozice, galerie, výstavy - modely a figuríny.

Projekce, projektování a vzdělávání v oblasti telekomunikací, informačních sítí a zabezpečovací a sdělovací techniky v dopravě. Sídlo: -Vídeňská 55, 639 00 Brno, tel.:545240564. Pobočky: -Olomouc-zabezpečovací oddělení: -Sladkovského 2, 772 00 Olomouc -tel.:585 153 032 -Hradec Králové-sdělovací a zabezpečovací ...

Realizace informačních systémů výroby: -MES (Manufacturing Execution Systems) formou vývoje vlastních systémů a implementací a zaváděním systémů partnerských firem. Dodávka, maloobchod, velkoobchod, prodej: -počítačový hardware a software, poskytuje servisní služby, poradenství v oblastech aktivit a provádí školení na vlastní ...

Vývoj: -aplikace ACCES SQL SERVER. Kompletní řešení pro internet. Správa počítačové sítě. Školení a konzultace. WWW prezentace. Pojištění: -software -brocker.

Služby: -sazba novin -barevné a černobílé kopírování -výroba puzzle -potisk triček a textilií dle vlastní předlohy.

Full servisová reklamní agentura a grafické studio..

Poradenská činnost v oblasti mykologie dřevěných konstrukcí, mykologické průzkumy, určení druhů nákazy biotickými škůdci dřeva.

Autorizovaný partner firmy NOVELL. Prodej, leasing: -výpočetní a kancelářská technika, počítače, software. Vyrobíme Vám jakýkoliv počítač v sestavě dle Vašeho přání a možností. Projekce, instalace: -počítačové sítě NOVELL, DECNET, UNIX, WINDOWS NT na klíč vč. školení. Mobilní telefony.

Překlady a tlumočení. Překlady textů: - soudních - odborných - běžných textů. Soudní překlady dokumentů s tlumočnickou doložkou a kulatým razítkem. Poskytování tlumočnických služeb.

Služby: -tvorba, poskytování software.

Zaměření společnosti - likvidace infekčních a dalších nebezpečných a ostatních odpadů, poskytování služeb a dodávek zboží pro potřeby ve zdravotnictví. Pro tuto činnost má udělené a platné souhlasy k provozování mobilního zařízení ke sběru a výkupu odpadů od Magistrátu hl. města Prahy a Krajského úřadu Středočeského kraje. Biosyst s.r.o. ...

Vývoj a provoz elektronických systémů pro řízení a hodnocení investičních projektů a implementaci rozvojových programů Standardizovaný nástroj pro hodnocení investičních projektů v regionálním rozvoji. Program pro přípravu CBA (cost-benefit analysis) pro potřeby Struktrurálních fondů /strukturální fondy EU/. -zpracování žádostí o dotaci ...

Kompletní foto a video služby: - fotografie portrétní - fotografie reklamní a technická Svatební fotoslužby: - ateliérní barevná a černobílá fotografie - exteriérní barevná a černobílá fotografie - reportážní fotografie - zpracování videofilmu - zpracování fotomateriálu.

Výroba, prode, služby: -Nábytek -Bytové studio.

Služby: kompletní kadeřnické a kosmetické služby, prodlužování vlasů a řas, vizážistika, permanentní make-up, tetování, bělení zubů, radiofrekvence, omlazování, kryolypolýza, fotoepilace, zeštíhlování, metabolická typologie, masáže, biodinamické, lymfodrenážní, relaxační...výživové poradenství, manikúra pedikúra, profesionální focení.

Činnost: - vývoj a implementace specifických částí integrovaných - informačních systémů postavených na platformě J2EE - metodická a systémová podpora - vývoj systémových komponent dle požadavků - péče o dodaná softwarová řešení a následný rozvoj.

Kompletní správa nemovitostí, vedení účetnictví, mzdy, daně, úklidové a stavební práce, ostraha, pojištění..

Služby: -překladatelské -tlumočnické