Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Činnost: - zateplování - výstavba i rekonstrukce rodinných domů, objektů občanské vybavenosti, škol, zdravotních středisek, budov pro obchod a služby - komunikace, chodníky - provedení vodovodních, kanalizačních a plyno- vodních sítí a přípojek, vč. zemních prací - opravy a rekonstrukce památkově chráněných objektů - odvoz odpadů a suti ...

Facility management v průmyslových areálech, administrativních a logistických centrech. Outsourcing podpůrných činností, správa a údržba budov. Energetický audit, realizace úsporných opatření. Outsourcing projekty v oblasti facility managementu a správy budov.

Služby, služba: -sauna finská -masáže -solárium -přístrojová lymfodrenáž: -proti celulitidě -kosmetické účinky -rehabilitace sportovců -jodové koupele.

Stavební společnost: -studie, projekční činnost -inženýrská činnost ve stavebnictví -stavby pozemní a občanské -novostavby, rekonstrukce, adaptace -výstavba obytných souborů -rodinné a bytové domy -developer -investiční výstavba. Služby: -realitní činnost -prodej bytů do osobního vlastnictví -lokality.

Překlady a tlumočení: -soudní překlady -angličtina -němčina.

Bytový design - bytová architektura - návrhy, zpracování, realizace

Služby: - pedikúra - solárium - kosmetika - kadeřnictví.

Vývoj, výroba a prodej multimediálních výukových programů. Společnost LANGMaster je ryze českou společností, která se zabývá elektronickým vzděláváním a publikováním téměř 20 let.

Dodávka, instalace, montáž: -informační a řídící systém ENERGIS.

HM-V Active s.r.o. Ostrava. Komplexní služby pro majitele panelových domů. Servis pro bytová družstva, společenství vlastníků jednotek, obchodní společnosti a obce. Revitalizace panelových domů. Příprava a realizace rekonstrukce panelových domů. Financování na míru. Dotace od státu. Výběrové řízení. Inženýring ...

Rozvod tepla. Realitní činnost: -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí-byty, nebytové prostory. Správa a údržba nemovitostí. Řemeslo: -zedník -topenář -elektrikář -montáž, oprava, údržba, revize: -elektro.

Služby: -správa IT, outsourcing -správa informačních systémů a sítí -implementace Microsoft produktů -záchrana dat -systémová integrace -webhosting a tvorby webových stránek -Profylaxe-čištění výpočetní techniky -opravy výpočetní techniky -studie, odborné posudky -softwarový audit -audit IT infrastruktury -ochrana dat před ...

Praktická doporučení, jak dosáhnout lepšího využití potenciálu zákazníků, řízení obchodníků, zefektivnění marketingu a zvýšení prodeje. Vzdělávání a poradenství v oblastech: obchodní strategie, obchodní analýzy, marketingový plán, efektivní komunikace se zákazníky, plánování prodeje, řízení obchodního týmu, manažerský reporting, implementace ...

Analýza a návrh: -informační systémy. Internetový obchod: -informační technologie -výpočetní technika.

Malby, nátěry, tapety. Nástřiky: -VARIOPAINT, FANCOLOR, OIKOS, GOTELE. Služby: -izolační a protiplísňové nátěry -sklenářské a výškové práce -strukturální malby -nátěry sádrokartonu a fasád -úklidové práce -silikonové těsnění do oken a dveří -tryskání. Specializovaný maloobchod.

Činnost: -výkup, odkup-movité věcí, zásoby zboží, zařízení, vybavení, stroje. Pro správce konkurzních podstat a likvidátory je výkup prováděn jako komplexní služba.

Nakládání s odpady-mimo nebezpečné. Provádění likvidací, zpracování a ekologických úprav struskových hald. Výroba kameniva a materiálů pro násypy.

Zpracováním tříděného komunálního a živnostenského odpadu. Výroba a prodej pěnového skla Refaglass.

Grafické studio, návrhy: - propagační materiály - vizitky - loga - katalogy - letáky.

Prádelna, čistírna: -komplexní systém praní a distribuce veškerého prádla pro zdravotní zařízení - ložní, operační, pacientské, ostatní, personální prádlo -praní prádla pro potravinářské provozy, hotely, penziony, restaurace i jednotlivce -čištění výrobků z textilu včetně pracovních oděvů, kůže a kožešin -pronájem ložní, stolní a froté ...

Prodej, instalace: -účetní programy -programy pro vodárny jednoduché, podvojné účetnictví. Služby: -zaškolení -účetní poradenství -daňové poradenství -vedení účetnictví. -bezdrátové připojení k internetu