Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Provádíme: - překlady textů z/do ruského a anglického jazyka včetně přímých překladů z ruštiny do angličtiny a zpět se zaměřením na techniku a obchod. Lektorská činnost AJ, RJ.

Úklidové práce: - úklidové práce domáctností, budov, kanceláří - čištění koberců interiérů aut, čalouněného nábytku - jednorázové i pravidelné úklidy profi stroji LUX.

Reklamní agentura. Služby: -DTP studio. -polepy automobilů, písmomalířství. -vydávání firemních časopisů. -tiskové služby. -tvorba webových stránek. -public relations.

Služby: -organizace, realizace výstav. -realizace veletržních stánků. -realizace muzejních, uměleckých expozic.

Činnost: - vývoj systémů pro mobilní identifikaci zboží, zařízení a předmětů s využitím rozličných mobilních terminálů, identifikačních a komunikačních technologií. Prodej: - software - snímačem čárového kódu - kompletní sortiment termo a temotransferových tiskáren čárového kódu - čtečky čárových kódů - spotřební materiál

Komplexní služby v oblasti reklamy a marketingu..

Tetovací studio, tattoo: - tetování - permanentní make-up - japonské malování - piercing.

Služby: - pronájem nemovitého majetku - provoz letní bobové dráhy.

Reklamní agentura. Služby: -kompletní reklamní servis (full servis). -event marketing. -výroba reklamních TV spotů.

Služby: -správa nemovitostí -řízení vztahů s nájemci -udržování rozpočtu nákladů -rozpočtování administrace budovy a poplatků za služby -revize zařízení -administrace technické dokumentace -menší údržby a opravy -kontrola důležitých oprav a údržby -24h servisní služba -bezpečnostní služby -dálkové video monitorování společných ...

Nakladatelství a vydavatelství, výroba kalendářů..

Organizační poradenství pro marketing, sociologický výzkum a vedení databází.

Služby: - stavební činnost - montáž sádrokartonů - vodoinstalace, plynoinstalace - klempířské a pokrývačské práce - rekonstrukce - zámečnické a kovářské práce Správa budov: TEL.: 585 054 066 Výroba, nákup, distribuce: - tepelná energie TEL.: 723 692 672 Projekční práce: TEL.: 585 054 467 Reality

Zdravotnické centrum: -lékař-psycholog. Dětský klinický psycholog: -diagnostika -psychoterapie se zaměřením převážně na děti.

Nákupní centrum: - dámská a pánská móda - spodní prádlo - designový nábytek, bytové doplňky - dárkové předměty - hračky - knihkupectví - zverimex - tabák - banka - sportovní vybavení - nehtové studio - kavárna - bankomat - dětský koutek.

Marketingové služby: -v oblasti public relations, public affairs.

Grafické studio Abrupta je moderní grafické studio, které nabízí svým klientům vysokou kvalitu poskytovaných služeb a bohaté zkušenosti z oblastí marketingu, propagace a reklamy. Hlavní pilíře portfolia služeb Grafického studia Abrupta jsou služby z oblasti grafického designu, vývoje webových aplikací a marketingové komunikace. O kvalitě ...

Tvorba a poskytování software. Prodej: - hardware - počítačová literatura.

Činnost: - web hosting, registrace domén - e-shopy - flash animace - vývoj banerů - vytvoření loga - návrhy vizitek - vytvoření katalogů, letáků - návrhy obalů, etiket.