Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Úklidové služby. Úklid: - komerční objekty a administrativní budovy - dopravní prostředky - železniční kolejová vozidla - v průběhu a po skončení kulturních akcí. Likvidace skládek a odpadů.

Služby: -překladatelské, tlumočnické ve všech jazycích.

Frima se zabývá klinickým zkoušením léků fáze I-IV, registrací a marketingem léků v České republice, východní Evropě a Evropské unii..

Výhradní dovozce, velkoobchod, prodej, servis, montáž, pronájem: - australské přenosné výstavní systémy a stánky včetně grafického návrhu - kompletní výroba grafiky - tisk, laminace - reklamní skládací paravan -POP-UP ULTRA display - bannery roletové ROLLAWAY, FLEXI, STRETCH - ochutnávkové a prezentační stolky - CL panelový systém ...

EASTGATE. Administrativní prostory, kanceláře, prostory k pronájmu. Sestává ze tří samostatných objektů - X, Y a Z. Objekt X je dominantní v křižovatce ulic Tuřanka a Řipská. V přízemí bude umístěn supermarket o prodejní ploše cca 800m2 a nad ním budou prostory pro služby a administrativu. Čtyřpodlažní objekt Y, umístěný podél ulice ...

Topenářství: - vzduchotechnika - elektroinstalace a revize Správa a údržba nemovitostí..

Poskytujeme: - překlady - tlumočení - korektury rodilým mluvčím. Zaměřujeme se především na východoevropské jazyky, konkrétně: - Ruštinu - Ukrajinštinu - Litevštinu - Lotyštinu - a další.

Úklidové služby Čištění: -koberce -čalouněné sedací soupravy

Tiskárna. Grafické studio. Kompletní reklamní servis: - návrh loga - zhotovení vizitek, letáků, propagačních tiskovin, plakátů, - polep obchodů, aut, cedulí - tvorba billboardů, plachet - tvorba www stránek - potisk reklamních předmětů.

Yana Navitskaya pomáhá ženám objevit jejich krásu, nabízí rady i pomocnou ruku, najdete u ní kvalitní kosmetické výrobky, které si navíc můžete na vlastní kůži bezplatně vyzkoušet. Dokáže z Vás udělat krásnou, sebevědomou ženu.

Služby hodinového manžela, úklid domácností a kanceláří, mytí oken a výloh, dekorativní tapetování, malování a doprovod seniorů k lékaři nebo na úřad.

Výroba, prodej a potisk reklamních předmětů, propisek, bonbónů, textilu, usb flash disků, šňůrek na krk, deštníků, hrnků, firemních dárků a hodinek.

Prodej originálních magnetů na auto, ledničku či magnetickou nástěnku. Všechny motivy nabízíme také ve formě nálepky. Nabízíme také reklamní magnety jakýchkoli velikostí. Stačí si vybrat a jednoduše online objednat!

Zabýváme se technologiemi v oblasti internetu. Spravujeme a vytváříme webové stránky.

Poradenství v gastronomii, kompletní gastronomické služby, restrukturalizace gastro zařízení.

Nabízíme online psychodiagnostické dotazníky osobnostní profil týmové role manažerský styl pracovní motivace zvládání zátěže Obchodní profil online psychotesty verbální zdatnost abstraktní myšlení test sluchové paměti test pozornosti test obchodních dovedností anglický jazyk 360 stupňová zpětná vazba - online přehledná platforma ...

ostraha majetku, úklidové služby, údržba zeleně, kontrola nemocných

Výkup, zpracování, prodej: - železný odpad - barevné kovy - legovaný kovový odpad - kabely - elektromotory Služby: - demontáž a odvoz ocelových konstrukcí a technologických celků - prodej hutního a užitného materiálu (trubky, karisítě apod) - svoz kovového odpadu vlasními dopravními prostředky - konsignační sklad technických plynů ...

Fullservisová produkční agentura. Služby: -reklama a produkce -ozvučení, hlas, zvuk pro -TV, film. Další služby: -hlasový casting -hostesky -voicecasting -promo akce -promotion -produkční -soutěže -spotřebitelské soutěže -nahrávání zvuků -modeling. Kancelář: Pod Lesíkem 431/2a Praha 10

Služby: - architektonické - stavební projekce - inženýrské - stavební dozor.