Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Zhotovení: - reprodukční podklady pro následný tisk knih, časopisů a obalů CD.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika: -počítače, počítačové sestavy -komponenty, příslušenství -software SW, hardware HW.

Mediální agentura. Poskytování poradenství v oblasti plánování a realizace reklamních kampaní. Segmentace trhu. Plánování komunikace. Výzkum a analáza dat: - vazby mezi spotřebiteli, značkami a komunikačními kanály - spotřební chování a životního stylu zákazníků - spotřebitelské odezvy na marketingovou komunikaci. .

Fotografický umělecký ateliér. Výtvarná fotografie. Fotografie módy. Reklamní a modelingové fotografie (katalogy, plakáty, kalendáře, billboardy). Volná tvorba (akty, portréty, zátiší). Komerce (portréty - svatba, maturita, děti, rodina). Průkazové foto. Fotografické kurzy.

BLF je sdružením mezinárodních a českých společností a firem.

Pozemky Trubín u Berouna. LC Investice se specializují na přípravu a prodej pozemků s kompletně zajištěnou technickou infrastrukturou (kanalizace, elektřina, voda, plyn) na Berounsku a Praze Západ. Pozemky nabízí kvalitní a cenově dostupné bydlení v blízkosti přírody s dobrou občanskou vybaveností a dopravním spojením. Zajistí vyjednání úvěru.

Překlady, tlumočení, výuka: - arabský jazyk, arabština. Jazykové kurzy.

Překladatelka angličtiny se zaměřením na technické překlady a anglický jazyk v průmyslu. Profesionální obousměrné překlady angličtiny, jazykové korektury a stylistické úpravy anglických textů. Specializace na technické překlady pro hutní průmysl a těžké strojírenství. Odborné jazykové vzdělání doplněné o státnice a mezinárodně uznávané jazykové ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zprostředkování služeb. Velkoobchod. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Pronájem a půjčování věcí movitých. Projektová činnost ve výstavbě. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických ...

Naše společnost se zabývá: -zaměstnávání fyzických osob -vyhledávání zaměstnání pro fyzické osoby -vyhledávání zaměstnanců pro zaměstnavatele -poradenská činnost v oblasti pracovních příležitostí.

Krejčovství, půjčování, šití: -modelové kolekce -svatebních a společenské šaty -obleky -firemní uniformy, historické, společenské kostýmy -dresy na aerobic, krasobrusleni, mažoretky, tance. Svatební agentura: -luxusní svatební a společenské šaty, šaty pro družičky -doplňky -ozdoby do vlasů -prstýnky -svatební ...

Služby: -kosmetické -permanentní make-up -vizážistka. Salon se nachází nad květinářstvím IRIS v 1 patře.

Překladatelské a tlumočnické služby v anglickém a německém jazyce. Specializace na oblasti: -právo -ekonomie -obchod -finance -bankovnictví -management -public relations -manuály -návody -technika -obchodní korespondence aj.

Navrhujeme design bytových interiérů, od jednotlivých místností až po celý koncept bytových prostor. Jsme také připraveni poskytnout odborné konzultace při vlastní realizaci interiéru.

Pohotovostní servis a údržbu počítačů. Hardware i software. Tvorba www stránek.

Tvorba www stránek. Prezentace firem na Internetu. Tvorba stránek.

programátor PHP, xHTML, CSS, SEO. Tvorba webových šablon, prezentací, vývoj aplikací. Freelance spolupráce, PHP programování

Služby: - kosmetika - masáže Restaurace Ubytování: - 3 lužkový apartmán s televizí, kuchyňkou a sociálním zařízením se sprchou

Psychologická ambulance. Psychologické poradenství a diagnostika. Psycholog pro děti, dospívající, dospělé a rodiny.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače (PC) -počítačové sestavy. Služby: -instalace software -programování -odvirování.