Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Činnost: - nakladatelství — vydavatelství - mediální poradenství - konzultační činnost - vzdělávání — věda - umělecká a organizační agentura.

Česká pošta, s.p. Služby: -podávání, přeprava, dodávka, roznáška listovních, balíkových a peněžních zásilek v tuzemském i mezinárodním styku -zrychlená přeprava zásilek EMS (vnitrostátní, mezinárodní) -kurýrní služby, expresní -obchodní balík (rychlá přeprava zboží po celém území České republiky) -doporučené zásilky, ...

Poskytovatel: -telekomunikačních služeb, -výrobce a dodavatel prostředků pro bezdrátové komunikace. Výroba, výstavba: -mikrovlnná pojítka microwapp® pro přenos audio/video a datových signálů v pásmech 10.3 GHz, 5.8 GHz a 24 GHz -televizní vysílače -kamerové systémy -ozvučovací systémy.

Psycholog a Psychologické poradenství Jako klinický psycholog nabízím Individuální i párové psychologické poradenství a intervence pro dospělé. Psychologické poradenství Krátkodobé, střednědobé i dlouhodobé psychologické vedení Krizová intervence Rozvoj osobnosti.

Výroba: -videopořady a reklamy -prezentační CD-ROM disky -videoklipy -CD video. Tvorba: -www stránky pro internet -BETACAM, DIGITAL, S-VHS, VHS střihové pracoviště. Digitální zvukové studio. Rychlodabing. Přepisy: -profesionální formáty -8mm film na video. Titulkování. 3D animace. Barevný tisk přebalů a ...

Masáže: - lymfatická (manuální a přístrojová) - klasická - medová - thajská - jemné mobilizační techniky - rašelinový zábal.

Služby: - obchodní činnost organizace obchodních styků a jednání mezi Čínou, Hongkongem a Českou republikou. Pomoc při investiční činnosti v obou směrech. Spolupráce na obchodních, ekonomických a jiných podobných činnostech. - překladatelské služby - realitní činnost - cestování a turistika - jazyková škola - kulturní ...

Obchodování s poptávkami. Internetová reklama. Vyhledávání dodavatelů a nejvhodnějších nabídek. Výběrová řízení. Reklama, marketing. Ekonomické poradenství. Zpracování internetových stránek. Prodej: -notebooky -počítače.

Vydavatelství. Služby: - vydávání knih a časopisů - redakční práce - reklama - DTP práce.

Zajišťujeme komplexní projektové služby všech stupňů projektové dokumentace administrativních, bytových a průmyslových objektů a inženýrské činnosti. Architektonické a projektové práce: - zpracování architektonických a urbanistických studií - zpracování návrhů stavby - zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí - zpracování ...

Realitní kancelář: - správa, - prodej nemovitosti.

Výroba, tisk, prodej: - razítka všeho druhu - vizitky dle přání zákazníka - polygrafie, reklamní činnost - tisk svatebních oznámení, - nápisy ze samolepících folií, reklamní cedule - potisk drobných a reklamních předmětů - tampónový tisk a výroba tampónů pro tisk - potisk kalendářů a novoročních oznámení.

Služby: - reklamní a propagační agentura.

Pronájem nebytových a kancelářských prostor.

Čištění koberců - Martin Nejl Práce, čištění: - koberců, koberce - čalouněný nábytek - autointeriéry. Příznívé ceny již od 9, 00 Kč/m2. Pro zákazníky z Hradce Králové a okolí příjezdové kilometry zdarma!!!. Telefon:po-pá 8-20.00hod -603467761.

Služby, práce: - vydavatelství Garamon - zprostředkování obchodní činnosti - tisk - polygrafická výroba