Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Pobočka. Služby: - 2 kurty na squash - sport - bar s velkoplošnou videoprojekcí - kadeřnictví, holičství - solárium - sauna - fitnesscentrum Šembi - bar. - na objednávku pedikúra a manikúra

- HYDROEKOS Ekologie: -sdružení specialistů ve vodním hospodářství

Autodoprava, doprava: - nákladní (AVIE, AVIA) - vnitrostátní. Výroba: - reklamní panely z kovu i plastů.

Dámské a pánské kadeřnictví.

Dopravní informační systém v Evropě. Služby pro autodopravce (dispečink): - vytěžování vozidel

Pořádáme kurzy anglického jazyka pro firmy i jednotlivce. Nabízíme překladatelské služby.

Tisk: - hospodářské tiskopisy pro veškerá odvětví (zejména obor dopravy a zdravotnictví) - různé programy, katalogy, vizitky, letáky. Výroba: - vstupenky pro počítačové zpracování, pro divadla, společenské akce, kina, multikina. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby. Náhradní plnění.

Výroba, montáž: - světelná reklama - atiky - poutače - cenové totemy - radiově řízené reklamní hodiny apod. se zaměřením pro velkoodběratele. Výroba: - ocelové konstrukce.

Modeláž nehtů: - gelová francouzká manikura - zdobení nehtů.

E-shop. Služby: -připojení na Internet. Velkoobchod, prodej, maloobchod, servis: -výpočetní technika -software -příslušenství -správa sítí -technické video - výroba (instruktážní filmy) -tvorba www.

Masérské, rekondiční a regenerační služby Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti basketbalu - lymfodrenáže - rekondiční péče - masáže - zábaly - reflexní terapie

Výroba všech druhů videoprogramů: - dokumenty, reportáže, videoklipy, instruktážní videa, reklama.

Pronájem nafukovacích atrakcí různých druhů a velikostí. Možnost pronájmu elektrických autíček.

Marketingové služby, poradenství. Průzkum trhu.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Manažerské služby v oblasti řízení obchodu a financí.

Recyklace surovin - výkup starého železného šrotu - barevných kovů za výhodné ceny - výkup papíru za výhodné ceny - likvidace odpadů - kontejnerová doprava - ekologické služby