Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Grafické návrhy, ofsetový, malonákladový digitální tisk. Laminování. Vazba knih.

Služby pro rodinu a domácnost: - úklid - chůvy - společnice - domovník - zahradník.

Grafické studio. Ofsetový tisk. Malonákladový tisk. Tiskařské práce. Knihařské práce.

Poradenství, projekty, dodávky, servis, oprava strojů a zařízení pro: -gastronomii, velkokuchyně -vybavení hotelů a restaurací, bistra, školní kuchyně, domovy sociální péče sporáky, fritézy, konvektomaty, pánve, nerezový nábytek -pekárenské a cukrárenské výrobny a prodejny vitríny, pece, děličky těsta, rozvalovačky ...

Nezisková organizace. Síť služeb za účelem podpory obchodních aktivit členských firem. Podpora ekonomicko - obchodní výměny mezi Itálií a Českou republikou, zvýhodňujících vstup italských podniků na český trh.

Kosmetické služby: - péče o pleť - líčení - barvení obočí a řas. - indická masáž celého těla, hlavy - indickou masáž hlavy - ultrazvuková špachtle. Kosmetické ošetření pleti na vysoké úrovni za použití kosmetických přípravků Alissa Beaute.

Dodávky: - účetní software, programy pro účetnictví. Školení a semináře

Grafické a webové studio: - tvorba www stránek - tvorba loga, logotypy, vizitky - internetový marketing - webhosting - redakční systém (CMS). Tisk propagačních materiálů.

Praní a žehlení prádla, chemické čištění, čištění a výroba péřových dek. Prodej, maloobchod: - drogerie českých výrobců.

Individuální obchodní podmínky pro koncové zákazníky, agentury i subdodavatele. Data, návrhy, specifikace a kalkulace e-mailem do 48 hod. Realizace zakázek na základě potvrzené objednávky.

SIR SOFTWARE Ostrava. Software: -poradenství -oprava, servis. Renovace, dodávka, prodej: -tonery, tonerové kazety pro laserové tiskárny -kopírky -inkoustové tiskárny.

Zapůjčení: - dámské svatební šaty - šaty do tanečních - šaty pro družičky a mládence - svatební doplňky - ozdoby na auta Prodej: - svatební oznámení - 600 druhů - snubní prsteny - cca 1000 druhů svatební doplňky - závoje - kytičky do vlasů - náhrdelníky - krajkové rukavičky - podvazky - svatební ubrousky - mašličky ...

Grafické studio, digitální fotoateliér. Ofsetový tisk, sítotisk. Velkoplošní tisk, samolepicí řezaná grafika. Výroba: - propagační předměty.

Realitní agentura. Stavební činnost: - nová výstavba - rekonstrukce - stavební dozor. Reklamní činnost: - propagace sportovních klubů - vyhledávání sponzorů.

Inforychle.cz - Vaše silná stránka. Moderní portál plný informací a zábavy. Hlavní záměr vyhledávání firem, odkazů, www stránek a zpravodajství. Web obsahuje: katalog firem, slovník, hry online, tv program, mapy, horoskop, email, počasí, zprávy,