Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Výkup, zpracování: -kovový šrot, železo, barevné kovy. Prodej: -černé uhlí.

Poradenství, zprostředkovatelská činnost.

Připojení k Internetu. Správa počítačových sítí. Prodej: -výpočetní technika

Výpočetní technika a její příslušenství. Vydávání počítačových programů (software) a dat. Nespecializovaný maloobchod.

Nabídka služeb v oblasti personálního poradenství, vyhledávání vyššího a top managementu v různých oblastech.

Obchodní centrum Alkron 17 provozoven na Masarykově náměstí v Jeseníku v 4 podlažích. Parkování pro 40 vozidel zdarma. Klimatizované prostory, bezbarierový přístup pro všechny provozovny, 2 výtahy.

Obchodní činnost. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Sídlo: -Fryšták, Břetislava Bakaly 410.

Prodej: - jazykový a ekonomický software. Překladatelské a tlumočnické služby. Účetnictví - poradenství, vedení, zpracování.

Kosmetické studio Katka. Redukce podkožního tuku - bezbolestná liposukce zmražením. Kriolipolýza. Kosmetické ošetření a omlazení pleti v obličeji. Ošetření kosmetickým laserem.

Tetování: - umělecké tetování - body piercing - permanentní make-up - hygienický a lékařský dozor. Maloobchod, prodej: - tetovací soupravy - stříbrné šperky. - šperky - kosmetika Mary Kay - trika s potiskem

Mezinárodní autodoprava.TIR. - skladování - nákladní myčka - servis nákladních vozidel

Prodej, servis, opravy, bazar: - motocykly, motorky. Pořádání, pořadatel: - výstavy, veletrhy, přehlídky, sportovní soutěže (reklama). Poradenství. Provozovna: V Lipkách 77 503 51 Chlumec nad Cidlinou II Prodejny: Chlumec nad Cidlinou Praha 6 Praha 4 Most Písek Liberec Jihlava Brno

Kadeřnické služby. Nabízíme moderní, společenské, svatební i speciální účesy. Masérské služby: - tel.: 728223804 Masérské činnosti (masáže), baňkování, jemné a mobilizační techniky.

Návrhy a realizace počítačových sítí. Nabídka webdesignových, hostingových a programátorských služeb i lektorské činnosti. Servis GSM telefonů.

Sportovní a rekondičmí masáže. Manikůra, modeláž nehtů.

Tvorba vystavování špičkových www stránek a informačních systémů pro Internet (webdesign, webhosting).

Direct marketingová agentura s detailní znalostí českého prostředí. Člen mezinárodní skupiny TNT N.V. (divize Mail) Specialista na 1to1 komunikaci a dialog marketing Multi-Channel Contact centrum Leader v direct marketingové komunikaci CRM Provider. Produkty a služby: Strategický direct marketing. Partner relationship ...

Nabízíme kompletní realitní činnost, prodej, pronájem, převod všech bytů a vlastnictví. Prodej, pronájem a odhady nemovitostí.

Poskytujeme komplexní řešení v oblasti internetové reklamy a marketingové komunikace. Kreativní návrhy, grafické zpracování tiskovin, firemní identita (návrh loga, propagačních materiálů), obalový design, návrhy potisku aut, billboardy. Realizace webových prezentací, e-shopů, online produktových designérů, aukčních portálů, slevomatů, SEO ...

Máte zájem o prodloužení vlasů? Tak jste na té správné adrese, prodlužování vlasů je naše specialita.

Vývoj, výroba, prodej: - pohony - EC motory - Elektronika - Software. Fakturační adresa: Krásnohorské 994 Náchod