Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Úklidová služba. Čištění koberců a čalounění.

Výroba, prodej, maloobchod - zahradní a dekorativní keramika: - květináče, hodiny, svícny, - reklamní a dárkové předměty - aroma lampy - domovní čísla - cedulky, cedule - erby.

Nabízíme poradenství v oblasti telekomunikací, energetiky a životního prostředí. Poskytujeme manažerské poradenství..

JAS TRUTNOV Tlumočení a překlady ve 32 světových jazycích, především angličtina, němčina, holandština, polština, ruština, francouzština, španělština, portugalština, italština, řečtina, bulharština, maďarština, finština, švédština, dánština a japonština.

Elektroinstalace Práce: -elektroinstalační -opravy elektrospotřebiče, elektrické sporáky, vařiče -vystavování přihlášek k odběru elektrické energie -čištění koberců a sedacích souprav -havarijní služba elektro.

Grafické práce Hodiny Choreografie Inzerce

Zajistíme pro Vás komplexní servis výpočetní techniky (outsourcing IT, od návrhu až po zapojení přímo u Vás), návrhy a dodávky pokladního vybavení včetně softwerového vybavení, dodávky spotřebního materiálu (papíry, tonery, atd

Realitní kancelář. Služby: - rychlý odkup nemovitostí - zprostředkování prodeje a pronájmu Vaší nemovitosti - rychlý hypoteční servis - zprostředkování prodeje obchodních společností - spolehlivý právní servis - profesionální inzerce Vašich nabídek.

Praní a mandlování prádla. Čistění textilu.

Realitní a dražební agentura. Nemovitosti: -nájem, prodej, koupě - všechny úkony -registrace, smlouvy, odhady.

Tomi Group: - zemní práce - hydroizolace, drenáže - hrubá stavba - povrchy komunikací - dodávky na klíč - stavební řemesla.

Pražská agentura nabízející služby pro rodinu jako hlídání dětí, doučování, péči o seniory nebo úklid domácností. Všechny naše chůvy jsou studentky lékařské fakulty. Nabízíme kvalitní služby za dostupnou cenu.

Autodoprava, doprava: - nákladní kamionová mezinárodní přeprava -cisternové návěsy pro přepravu potravin a ADR látek Logistika: - sklady jsou vybaveny regálovými systémy, část plochy je ale volná pro skladování nepaletizovaného zboží - vhodná manipulační technika pro vykládku a nakládku automobilů, pro vlastní manipulaci se zbožím ve ...

Služby: - sítotisk Potisk veškerého materiálu sítotiskem, předtisková příprava a grafické návrhy.

Služby, pronájem: -nebytové prostory.

Oprava, servis - počítače, PC. Správa počítačových sítí.