Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej: -vlastních počítačové sestavy -jednotlivé komponenty -periferie -software a počítačová literatura. Rozšiřování počítačových sestav. Opravy počítačů. Instalace PC sítí.

Správa počítačových sítí. Poradenství v oblasti informačních technologií. Dodávky hardware i software.

Optima Promotion, založená v červnu 2009, je sesterskou společností firmy Wittstock & Tobias se sídlem v Hamburgu, působící na německém trhu již od roku 1990.

Optimalizace provozu tepelných zdrojů .

Naše autozastavárna v Praze Vám poskytne hotovost oproti Vašemu vozidlu. Veškeré vyřízení formalit do 30min. včetně převzetí peněz..

Prodej, vývoj: - software na zakázku.

Obchodní dům. Maloobchod, prodej: -potraviny -teplá a studená kuchyně -cukrárna -kožené oděvy -obuv -elektro prodejna -kuchyňské studio -zlatnictví -prodej PC, servis PC, prodej mobilních telefonů -prodej novin a časopisů -výroba klíčů -čistírna, kopírovací služby -oprava hodinek.

Pedagogicko-psychologická poradna Zajišťování kvality poskytovaných diagnostických, intervenčních a metodických služeb se zřetelem na vysokou komunikativnost a maximální dostupnost.

Vývoj, výroba: - software na zakázku - aplikace pro státní správu, zdravotnictví, cestovní kanceláře.

Služby: - poskytování připojení k internetu a služeb s tím spojených - server hostingu - web hosting - poskytování služby VoIP telefonie - správa telekomunikačních systémů - správa, výstavba a audit datových sítí - kabelových i bezdrátových - správa dat - servis výpočetní techniky – opravy pc Maloobchod: - výpočetní technika.

Desinfekce, dezinfekce, dezinsekce, plynování objektů: - objekty, domy - velkoplošně - města a obce - šachty, potrubí, kanalizace.

Rodilý mluvčí: - polský jazyk. Soudní překlady: - polský jazyk - anglický jazyk.

Nepřetržitá, poruchová, havarijní služba, nonstop: -telefon: 596320011. Opravy: -elektro-elektrikář -voda-instalatér -plyn-plynař -ústřední topení-topenář -výtahy. Správa a údržba bytového fondu: -vyúčtování-teplo, teplá voda, služby spojené s bydlením. Správa a údržba bytového fondu pro SVJ; BD. Prodej, dodávka-na ...

Nákup, prodej, velkoobchod, skladování: -paliv a maziv. Nakládání s odpady. Reklamní činnost a marketing.

Poskytovatel internetových služeb. Služby: - připojení k internetu - metalické, optické, bezdrátové sítě - kamerové systémy - IP kamery - správa sítě - VoIP - tvorba webových stránek.

Poskytování služeb v oblasti řízení stavebních projektů. Společnost vlastními kapacitami zajišťuje: - řízení stavebních projektů - správu realitních investic - tržní oceňování nemovitostí - správu nemovitostí - prodej a pronájem nemovitostí.

Soudní tlumočení: - jazyk polský, polština. Překladatelství. Specializace na překlady technické, ekonomické a právní.

Pěstební činnosti - úklid klestu - úklid a likvidace klestě, štěpkováním, pálením - zhotovení oplocenek - sázení jamkové, podsazeč - vyžínání ručně, mechanizovaně - prořezávky a probírky - zalesňování Výroba a prodej paliva - dříví - peletky - štěpky Úklidové činnosti - celoroční údržba zeleně kolem komunikací - ...

Kosmetické služby. Povrchové čištění. Odlíčení obličeje. Hluboké čištění. Formování obočí. Barvení obočí. Barvení řas. Trvalá na řasy. Masáž obličeje a krku, dekoltu, šíje, rukou. Mikromasáž očního okolí. Peeling, enzymový peeling. AHA peeling. Maska (zjasňující, čistící…). Maska alginátová. THERMO maska. Maska čokoládová ...

Služby: - úklid kanceláří, šaten, domácností, mytí oken a výloh - úklod administrativních budov - úklid po malířích, malování - úklid po stavebních pracích.