Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Poradenství, služby: - v oblasti bydlení, poskytování klientského servisu - finanční poradenství ohledně půjček, úvěrů, hypoték, účelových půjček - realitní činnost (nákup a prodej pozemků, nemovitostí) - právní záruka - informační služby o městu.

Reklamní činnost: - barevný tisk - sítotisk - loga, grafika. Služby: - imobiliář (orientační systém) - reklama na billboardech.

Reality: -prodej bytů v bytových domech -rezidence kasárna.

Truhlářství. Provozovna: Přemyslovců 22 Opava - Jaktař

Provoz sběrného dvora. Skladování a likvidace nezbepečného odpadu. Zpětný odběr elektrospotřebičů. Pobočka: Marius Pedersen a.s. Průběžná 1940/3 50009 Hradec Králové Tel.: 495500550 Fax: 495500555 Email: mphradec@mariuspedersen.cz

Nabídka poradenských služeb při získávání dotací z EU, při zadávání veřejných zakázek podle platných předpisů nebo při vzdělávání pracovníků.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitostí. -byty, domy, pozemky.

PŘEKLADATELSKÉ A TLUMOČNICKÉ SLUŽBY / PŘEKLADY A TLUMOČENÍ NONSTOP LINKA + 420 608 916 000 NEJlevnější-NEJrychlejší-NEJkvalitnější. Cena za NS od 220 Kč. Zvýhodněná sazba pro anglický, německý a francouzský a slovenský jazyk. Světové jazyky: afghánština, albánština, angličtina, arabština, arménština, běloruština, bengálština, bulharština, ...

Překlady, tlumočení. Jazyky: - ruština - němčina.

Architekt, projektant, modelář. Studie a projekty rodinných domů, stavební povolení a prováděcí projekty. Výroba: - architektonické modely budov.

Realitní kancelář Opava. - prodej - pronájem - výkup nemovitostí - znalecké posudky - oddlužování nemovitostí.

Architektonická kancelář. Služby: -územní plánování. -urbanismus.

Personálně - poradencká agentura: - výběr a vyhledávání zaměstnanců - personální audity - psychologická diagnostika pro pracovní účely.

Služby: -překlady a tlumočení -angličtina, němčina, ruština a francouzština, (AJ, NJ, RJ, FJ) -překlady ověřené soudním tlumočníkem z a do anglického a německého jazyka -jazykové kurzy angličtiny, němčiny a francouzštiny.

Služby: -správa nemovitostí. -oceňování nemovitostí.

Úklidové služby. - kanceářské prostory - byty a rodinné domy - družstevní vchody.

Realitní kancelář. Zprostředkování: - koupě a prodej nemovitostí - znalecké posudky - právní a poradenské služby.

Denní stacionář. Sociální, výchovně-vzdělávací a terapeutické služby dospělým lidem s mentálním a kombinovaným postižením a jejich rodinám.

Nové instalace, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn -kanalizace vnitřní (odpady) a venkovní (přípojky) -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter (ZTI) ROCCA, LAUFEN-JIKA, KOLO, KERAMAC, GEBERIT, WIEGA (vana, umyvadlo, WC, sprchové a masážní kouty), tuzemské i zahraniční ...