Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Tvorba profesionálních webových stránek a redakčních systémů. Specializujeme se na kreativní webdesign, návrhy, loga, CMS, rezervační a realitní systémy.

Služby: -vzdělání -integrovaná mateřská škola, zvláštní a pomocná škola, chráněná dílna -sociální rehabilitace -logopedie -rehabilitace -muzikoterapie a arteterapie -stacionář.

Pobočka. Projektování, komplexní dodávky, montáž, software pro: - automatizaci, automatizace - SCADA systémy - nízké napětí, vysoké napětí - NN, VN, elektroinstalace. Řízení technologických procesů.

Reklamní výtvarník a webdesigner Galerie: - autorské výstavy výtvarného umění, obrazy, grafika - autorská keramika, historické sklo, umělecké kovářství, řezbářství. Prodej: - obrazy výtvarníků z celé republiky i zahraničí-krajinomalby, květinové motivy, zátiší i abstraktní malby, grafické listy volné, i v paspartách, fotografie - ...

Opravy a servis fotoaparátů, objektivů, blesků, diaprojektorů všech značek včetně nejstarších a digitálních fotoaparátů.

Realitní činnost: -zprostředkování koupě, prodeje a pronájmu nemovitého majetku -financování nákupu nemovitostí -vyhledávání vhodných nemovitostí a nebytových prostor -nákup, prodej pozemků -dražby nemovitostí, prodej zastavených nemovitostí -zhodnocování nemovitostí -správa nemovitostí. Provozovna: Sochařská 14, 170 00 ...

Tréninky a poradenské služby pro firmy.

Personální poradenství: -kvalifikační kurzy

Reliéfní a horká ražba, slepotisk, výsek, tisk (vizitky, novoročenky, svatební oznámení, certifikáty, samolepící etikety).

Služby: - audity, návrhy, instalace firewalových systémů - antivirové, antispamové služby - registrace a provoz domén - domény vasefirma.ostrava.cz - návrh a tvorba www stránek - provoz emailových schránek.

Služby: - webdesign - webhosting - outsourcing správy sítě - připojení - datové služby - informační systémy.

Naše služby: - tvorba www stránek - webdesign - webhosting.

Tvorba software včetně vyhotovování programů na zakázku a instalace síťového prostředí. Zaměřením jsou to především programy pracující v reálném čase, ´monitorování a řízení technologických procesů, sběr a vyhodnocování dat z technologických procesů, software pro dispečerská pracoviště, software pro ústředny EPS a EZS, databázové aplikace. ...

Modeláž gelových nehtů, nehtové studio

Export - zkušební činnost v oboru silnoproudé elektroniky - zkratové zkoušky- inženýrská činnost pro energetiku Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Architektonické a inženýrské poradenství a podobné technické ...

Služby: -manikúra -nehtová modeláž mokrou pedikúrou.

Komunikační agentura. Reklamní agentura poskytující klientům celkový full servis(komplexní reklama). Média: -kompletní servis v oblasti mediální komunikace, optimální finanční a mediální plánování, včetně efektivního nákupu mediálního mixu: -outdoor (billboardy, bigboardy, venkovní reklama) -rozhlas (rozhlasová reklama) -televize ...