Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Práce: - obrábění kovů, kovoobábění - zpracování plastů. Výroba: - výrobky z plastů - elektrické stroje, přístroje. Zpracování, likvidace: - odpady.

Práce: -gravírování -CNC frézování -laserování -řezání laserem -velkoplošný tisk. Výroba: -skeletové, sluneční a netradiční hodiny

Nabídka odstraňování odpadů fekálním vozem. Zajištění cisternové a kontejnerové dopravy.

Bezpečnostní agentura: -pult centrální ochrany a dálkový přenos dat -stálá a externí fyzická ostraha a ochrana objektů -bezpečnostní službu v prodejnách, OD, hotelích apod. -ostraha peněžních ústavů, klenotnictví -pořadatelská a bezpečnostní služba při konání kulturních, společenských a obchodních akcí -doprovod a zajištění bezpečnosti hostů ...

Kosmetické služby, kosmetika: - depilace - prodlužování a zhušťování řas - rejuvenace, omlazování pleti - odstranění pigmentových skvrn.

Čištění: - koberce, koberců. Půjčovna, pronájem: - čistící stroj KARCHER.

Jsme mezinárodní poradenská společnost, která se zaměřuje na zvyšování výkonu firem podle manažerského standardu Leadership GRID.

Personálně poradenská společnost specializovaná na výběr vhodných kandidátů pro střední a vyšší management.

Služby: -tvorba webových stránek, webdesign -tvorba software na zakázku -správa počítačových sítí -vytváření a certifikace klíčů k digitálnímu podepisování a šifrování. Prodej: -výpočetní technika, počítače PC, hardware.

Zastavárna. Finanční půjčky.

Kopírování: - barevné - černobílé. Tisk: - vizitky - letáky - brožury.

Vyrábíme reklamu - polepy automobilů, velkoplošnou grafiku, reklamní cedule, studiové a reportážní fotografie.

Nabídka služeb v oblasti reklamy a podpory prodeje.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008 a součástí holdingu PROSPERITA. Obchodní a servisní činnost převedena v rámci transformace na společnost KAROSERIA, a.s. Heršpická 13 65992 Brno kontaktní spojení: 543251633 www.karoseria.cz Obory podnikání: -pronájem realit (dva obchodní a skladové areály v Brně a v Rosicích ...

Výroba, dodávka: - asfaltové směsi. Provádíme recyklaci vybouraných asfaltových a betonových konstrukcí.

Služby: - kompletní správa, údržba a obsluha kotelen a výměníků - výstavba, rekonstrukce a plynofikace kotelen a výměníků na klíč - topenářské práce, plynové etážové topení - instalatérské práce - plynové kotle WOLF, BUDERUS a ostatní - poradenská, technická a obchodní činnost v oblasti vytápění Správa a údržba ...

Relaxační masáže: - rekonektivní léčení, Reconnective Healing - masáž lávovými kameny - aroma masáž.