Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kaufland je jedním z nejúspěšnějších velkoplošných řetězců. Tento úspěch je založen na vypilovaném systému logistiky celkové palety zboží. Především vysoká obrátkovost masa, uzenin, ryb a drůbeže, sýrů, ovoce a zeleniny automaticky zaručuje stabilní vysokou úroveň čerstvosti zboží.

Služby: -barvení a melírování vlasů -ondulace vlasů -stříhání vlasů -prodlužování vlasů a zvětšení objemu vlasů metodou Tape Extensions -masáž hlavy -poradenství.

Služby: - správa počítačových sítí - návrh, tvorba webových stránek - připojení k internetu. Prodej, instalace a servis: - osobní počítače - počítačové sítě.

Výstavba: - komunikace - letiště - sportovní haly či areály - stavební projekce Recyklace nekovového materiálu.

Tiskárna Knopp Offsetový tisk, tisk formulářů, letáků, brožur, zdravotnické tiskopisy, hospodářské tiskopisy.

Profesionální úklidové služby, stálé i jednorázové úklidy, mytí oken, úklidy před kolaudacemi a po stavebních rekonstrukcí.

Úklidové služby: -úklid bytů, domů, kanceláří -mytí oken -úklid po malování -žehlení -čištění koberců -drobné řemeslné práce -malování, natěračské práce -elektro, truhlářské práce -úklid ekologicky nezávadnými prostředky.

Progresiv s.r.o. je společnost zabývající se marketingovým, ekonomickým poradenstvím a retail controlilngem.

Služby: -média, marketing a vztahy s veřejností.

Výkup, třídění, lisování: - barevné i nebarevné kovy - autovraky. - papír Likvidace: -technologická zařízení firem.

ALYTE, spol. s r.o. Pardubice nabízí služby v oblasti: ekonomické, personální, účetnictví, zprostředkování zaměstnání - volná pracovní místa, komplexní zpravování mzdové a účetní agendy

Regionální noviny - týdeník: -redakce tel.318632724 -inzerce tel/fax 318627267 -tiskárna tel.318621516. Služby: -gravírování plasty, kovy.

Zajišťujeme PR servis, promotion akce a kampaně. Realizace akcí na klíč, full-service: -firemní akce, team building. -promo akce. -akce pro širokou veřejnost, dětské dny. Specializace na program v duchu Western & Rodeo.

Nabídka tetovaní, piercingu, opravy starych ci nepovedenych tetovaní, vse za lidske ceny...prijemny a profi certifikovany personal

Distribuce, prodej, školení, servis: -CAD/CAM software GibbsCAM. Rekvalifikační kurzy: -obsluhy CNC obráběcích strojů.

Měření: - hygiena práce: - prašnost - hluk - větrání - plynné škodliviny. Systému managementu jakosti. Zkušebnictví: - kamenivo - zemina - betony - asfalt.

Poradenské služby, komplexní a praktické pokrytí potřeb italské klientely. Analýza trhů a výrobních sektorů. Studie proveditelnosti podnikatelských záměrů. Vyhledávání obchodních partnerů. Příprava a zakládání obchodních společností. Účetní a daňnové poradenství. Právní a personální asistence. Public relations a reklama.

Provoz: - digitální minilab - expresní zpracování digitální fotografie.