Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Bytové družstvo: - správa a údržba bytů.

Služby: -odborné poradenství -v potravinářství -ve stravování -vypracujeme HACCP -proškolíme.

Tvorba internetových aplikací a prezentačních stránek.

G4S je vedoucí poskytovatel komplexních bezpečnostních řešení. Své služby zajišťuje ve více než 125 zemích světa a zaměstnává více než 635 000 lidí. V ČR nabízí G4S outsorsing bezpečnostních řešení zejména v následujících oblastech: - převoz a zpracování hotovosti a cenin - obsluha ATM - fyzická ostraha osob a majetku - bezpečnostní ...

Služby: -dezinfekce. -dezinsekce. -deratizace.

Služby: - stříhání psů - prodej krmiv a chovatelských potřeb

Komplexní úklidové služby, úklid: - kanceláře, provozy, domácnosti - čištění čalounění a koberců - mytí oken a výloh - strojové čištění a apretace podlah.

Softwarová firma: - účetní programy - vývoj software na míru - návrhy www stránek - správa počítačových sítí.

Poskytujeme masérské a regenerační služby

EDS - 'end-to-end' služby. - Řízení obchodních procesů (Business Process Management, Business Process Outsourcing): komplexní podniková řešení, management znalostních řešení. - Návrh, vývoj a správa elektronických řešení: elektronické obchodování, internetové služby. - Informační řešení (Information Solution): systémová integrace, ...

Průmyslový design. Propagační služby.

Služby: - IT služby - weby na míru - webhosting - seo optimalizace.

Prodej, servis hardware: - výpočetní a kancelářská technika Tvorba, výroba, prodej software: - ekonomické programy Akord W - dřevařské programy - Evidence kulatiny, Sklad řeziva - Psion WorkAbout - mzdy Vema - KEO - rozpočtové a příspěvkové organizace - školení. Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd na zakázku .

Výstaviště. Výstavy: - kontrakčně - prodejní - prodejně - prezentační - prezentační.

- účetnictví - zastavárna - výkup nemovitostí - výkup osobních automobilů - realitní činnost

Tiskové a předtiskové služby, tiskárna: Málonákladový tisk: - letáky - vizitky - samolepky, visačky - laminace - vazba knih. Velkoplošný tisk: - produkce bannerů - billboardy. Ofsetový tisk. Grafické práce. Kopírování. Reklamní předměty. Dokončovací práce: - řezání papírů - kroužková vazba.

Zemědělský týdeník 1. dubna 1998 vyšlo první číslo Zemědělského týdeníku. Jak je z jeho názvu patrné, zaměřuje se na všechny obory zemědělský výroby, to znamená na rostlinnou a živočišnou produkci, mechanizaci, ekonomiku a další odvětví. Redakční kolektiv přitom tvoří nejzkušenější čeští zemědělští žurnalisté.

Estetické centrum EVA CLINIC Vám nabízí: - bezbolestná liposukce - neinvazivní facelift EXILIS - odstranění vrásek - aplikace botulotoxinu (Dysport) - výplně vrásek - mezoterapie - prodlužování řas DIAMOND LASHES - lymfodrenáže lymphastim - IPL - Permanentní epilace - odstranění nadměrného pocení - prodej kosmetických ...