Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nakladatelství vydávající především rozsáhlé obrazové encyklopedie a ilustrované umělecké a naučné knihy. V nabídce najdete široký výběr knih pro děti i dospělé. Všechny knihy můžete zakoupit i přímo prostřednictvím e-shopu. Knihy v češtině: - Literatura faktu - Beletrie - Umění - Fotografie - Obrazové knihy - Cestování - Dárkové ...

Masáž u Vás doma je nový trend jak zvýšit účinky masáže a ušetřit čas. Sportovní masáž, masáž lávovými kameny, havajská masáž a indická masáž.

Realitní a oceňovací kancelář: - komplexní služby, koupě, prodej, pronájem, vše s úplným právním servisem - znalecké posudky - ocenění nemovitostí

Webdesign & Grafika - grafické, designerské práce - webdesignerské studio - reklamní práce -reklamní agentura Sídlo firmy v Praze Bystřický a spol., s.r.o. U Habrovky 247/11 140 00 Praha 4 Česká republika Telefon: +420 725 805 178

Služby: -kontrola nemocných v pracovní neschopnosti.

Maloobchod, prodej, papírnictví: -papír. Provoz sběrného místa čistírny peří.

KOSMETIKA (kosmetická ošetření, barvení řas a obočí, depilace, líčení na svatby a plesy, fotoproměny) MASÁŽE - klasické, regenerační, relaxační, sportovní, čokoládové, medové, antistresové, indické, anticelulit, kávové, kokosové a jiné RF SPA od firmy Nimotech - špička na trhu - redukce vrásek, celulitidy, strií, tuku a zpevňování ...

Služby: - strojní vyšívání - sítotisk - servis šicích strojů

Služby: - lymfatické masáže - lymfodrenáže - klasické masáže - speciální masáže - pedikúra, manikúra - kadeřnictví - kosmetické ošetření - kolagenové solárium.

Realitní agentura: - prodej a pronájem bytů, domů, chat, pozemků a nebyt. prostor

Termofoliový tisk. Reklamní činnost a marketing.

Balírna potravin, balení, výroba a distibuce: - rýže dlouhozrnné, vedvařené, divoké, zeleninové, kulatozrnné, čočky, hrachu, fazolí, těstovin v balení 2, 5 kg, 5 kg, 10 kg pro gastro.

Mzdy a personalistika Valmont. Programy pro mzdy (Windows, NT, DOS), které používají stovky firem po celé republice. Vyhovují malým i velkým organizacím, zkušeným mzdovým účetním i začátečníkům. Horká linka i ke mzdové problematice. Nabízí kompletní zpracování mezd firmám s jedním i stovkou zaměstnanců za příznivou cenu.

Jsme poměrně mladé internetové studio ErapliX. Náš team se skládá především ze studentů, i tak Vám, ale můžeme nabídnout profesionální služby a za minimální ceny. Rádi jdeme i do nových složitých zakázek, rádi získáváme nové zkušenosti.

Speciální škola hubnutí: - hyperproteinová dieta - odbourávání tukových polštářů - diagnostika zdravotního stavu - frekvenční terapie - termoakupresurní masáž.

Činnost: - telekomunikační technika - zabezpečovací systémy - počítačové sítě - monitorovací a kamerové systémy - stavební dokončovací práce

Služby: -Návrhy designu -průmyslové výrobky, -grafický desing -tvorba internetových stránek.

Služby: - masérské - zdravotní masáže.

Svatební portál pro Uherské Hradiště a okolí. Internetová reklama a marketing pro firmy zabývající se svatební a společenskou tématikou.

Poradenství: -podnikání -řízení.