Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Foto ateliér. Maloobchod, prodej: -digitální fotopřístroje, fotoaparáty -fotoalba, rámečky -dalekohledy -OLYMPUS kino. Služby: -DTP studio -fotografie do 1 hodiny -digitální fotolab -svatební fotograf: -focení svateb (svatby), soukromých oslav -laminování. Photo porst.

Naše služby: - výkup druhotných surovin - odvoz sutí a odpadu - dovoz štěrku, písku, drtí.

Poradenství: -odborný poradce v chemickém inženýrství -podnikatelské.

Reklama. Reklamní a tiskové studio. Polepy vozidel. Tiskové služby: - velkoplošný - ofsetový - velkoformátová laminace - billboardy. Výroba: - orientační systémy - reklama na MHD - polepy aut. Grafické práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. -svítidla: -bodové osvětlení -stolní a stojanové lampy -stropní a nástěnná svítidla -lustry -venkovní osvětlení -světelné zdroje. Návrhy: -osvětlení -interiérů bytů a RD -interiérů restaurací, kanceláří, komerční prostory aj. -zahrady.

Čistírna, prádelna. Služby: -praní -chemické čištění

Vydavatelství. Polygrafická výroba. Knihařské a kopírovací práce.

Vývojová centra v oblasti internetových techologií. Pronájem ICT specialistů na IT projekty.

Nakládání s odpady: - zneškodnění odpadů kategorie „O“ na řízených skládkách - zneškodnění odpadů kategorie „N“ ve speciálních zařízeních určených k úpravě, zpracování a konečnému zneškodnění nebezpečných odpadů - sanace starých ekologických zátěží - sběr a svoz pevných odpadů v nádobách - systémy odděleného shromažďování odpadů s ...

Bezpečnostní agentura Dux Praha s.r.o. je společnost působící v České republice prakticky již od roku 1993 a i když vznik samotného s.r.o je datován o něco později, odvíjíme naši firemní historii právě od tohoto roku. Nejprve její majitelé v roce 1993 založili dvě nezávislé koncesované živnosti zaměřené na ostrahu majetku a osob.

Potisk firemních a reklamních triček, rychlý a kvalitní potisk triček na zakázku, široký sortiment kvalitních triček. Kapacita až 10 tis tisků denně, specializace na mnohabarevný tisk a efektové tisky.

Tvorba profesionálních webových stránek a SEO optimalizace pro malé podnikatele a živnostníky, kterým poskytujeme kvalitní webdesign za výhodné ceny.

Člen asociace AKA. Reklamní a komunikační agentura. Komplexní reklamní servis: - komunikační strategie - kreativní řešení - DTP práce/grafické návrhy - plánování a nákup médií, mediální strategické plánování - public relations - výstavní expozice - produkce: zabezpečení tisku, laseru, výšivky, gravírování, polepy, 3D předměty, ...

Realitní činnost, prodej, pronájem -bytů -rodinných domů -komerčních prostor -pozemků

AGENTURNÍ ZAMĚSTNÁNÍ Při agenturním zaměstnání se OZP Management specializuje na zaměstnání osob se změněnou pracovní schopností.

Prádelna. Čištění, čistírna peří i na počkání: - párou-mokrou cestou - ozařováním UV lampama.

Svatební salon. Půjčovna: -svatební šaty, obleky -plesové šaty, společenské šaty -pánské obleky, smokingy, vesty -šaty do tanečních -šaty pro družičky -pelerinky, závoje -ozdoby na auta Salon Jana: - Ostrava, Stará Bělá.

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská - mezinárodní, zahraniční. Pronájem: - vysokozdvižné montážní plošiny MP16. Návrhy, zpracování, výroba, montáž: - reklamní tabule - reklamní panely - reklamní plachty - polepy. Odtahová služba. Stavební technika.

Kadeřnictví, kadeřnice: -pánské, dámské, dětské.

Katalog služeb: -výrob webových stránek -tvorba reklamy aj.

Soukromá pohřební služba NONSTOP SLUŽNA PRO PŘEVOZY ZESNULÝCH: Tel.: +420 602 483 113 Tel.: +420 731 441 713

Od roku 1998 se zabýváme navrhováním interiérů, nabízíme Vám v případě zájmu, kompletní návrh a vybavení dětských pokojů. Produkty: - hračky - hry - kartonové bydlení - dětský nábytek a doplňky - dětské pokoje a nábytek BM2000 - studentské pokoje a nábytek BM2000 - ložnice BM2000 - dekorace do dětských pokojů.

Manikůra, manikúra - modelace nehtů - solárium