Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -webdesign -webhosting -tvorba www stránek

Úklidový servis. Úklid: - kanceláře - chodby a schody - sklady a výtahy .

Činnost: - vývoj informačních systémů pro výrobní podniky - stěžejním produktem je informační systém předvýrobních etap TPV2000.

Služby: -dodavatel komplexních IT řešení především pro podniky -správa dat a počítačových sítí -správa kontaktů se zákazníky těchto firem.

Reklamní agentura: - provozuje sedm celorepublikových sítí indoorových nosičů umístěných v zdravotnických zařízeních, základních, středních a vysokých školách, fitcentrech a sportovištích, dopravních inspektorátech a bowling centrech.

Poradenství pro malé a střední podnikatele v oblastech: -systémy managementu firmy: -jakost, BOZP... -dotační poradenství - možnosti jak získat dotace -předpisová základna firmy.

Pedikúra, kadeřnictví, kosmetika.

Termální laminace. Twin wire vazba. Výsek. Perforace. Bigování. Prodej a repase: - polygraficeké stroje.

Projekční a poradenská činnost v oblasti telekomunikací: - optické sítě - metalické sítě - datové sítě strukturované - pobočkové ústředny. Montážní činnost v oblasti - telekomunikací - slaboproudu - silnoproudu.

News Outdoor Czech Republic je jednou z největších společností na trhu venkovní reklamy. Společnost vstoupila na český trh v dubnu 2002, kdy koupila divizi venkovní reklamy společnosti QUO.

New Vision Media hledá nové možnosti pro komunikaci produktů a služeb. Základem je zejména dokonalá znalost cílových skupin a nenásilné oslovení koncového uživatele. Díky vhodnému prostředí a oslovení může naše reklama působit jako vítané osvěžení a rozptýlení během obyčejného všedního dne. Vytvářením inovativních komunikačních kanálů ...

Služby: -soudní tlumočení angličtina, němčina -překlady.

Vzdělávání a personální poradenství: -Soustřeďujeme se především na finanční sektor, zejména bankovnictví -Vyhledávání pracovníků na manažerské pozice -Výběr pracovníků pro různé úrovně řízení -Audit personálního řízení -Manažerský audit -Analýza pracovních činností -Měření hladiny motivovanosti pracovníků ...

EASYBOY.CZ Prodej, internetový a kamenný obchod s vlastním designem na triku - pro kluka i pro holku: -originální trika, mikiny a doplňky pod vlastní značkou Easyboy -outdoorové oblečení předního českého výrobce High Point. Dále nabízíme: -tvorba logotypů a firemní identity -grafický design pro všechny druhy tiskovin ...

Profesionální tlumočení, překlady: - všechny světové jazyky - soudně ověřené překlady. Tlumočnická technika.

Poradenská činnost: -oblast výroby a dovozu výrobků z hlediska jejich bezpečnosti a ochrany životního prostředí. -poradenské služby v oblasti výroby a dovozu výrobků z hlediska jejich bezpečnosti a ochrany životního prostředí -vypracování prohlášení o shodě a technických dokumentací a podkladů k posouzení ...

Komplexní služby v oblasti ofsetového tisku: -plnobarevný, černobílý archový tisk -veškerá knihařská zpracování. 5 barevný ofsetový tisk: -letáčky, brožury, nabídkové listy, kartičky, stojánky, plakáty, časopisy a k tomu vazby, bigování, výseky, laminace, UV laky. 2 barevný ofsetový tisk: -výjimečná nabídka v oblasti ...

Úklidové práce: -strojní čištení -parní čištení -tlakové čištění. -ruční práce. Služby: -zahradnické práce -stavební práce -malířské, zednické, -instalatérské, výškové.

Automatizované systémy řízení technologických procesů: -dispečinky rozvodných systémů -provozní informační systémy -integrace řídících systémů -telemetrie -centra řízení. Systémy řízení a sledování pro vodárenství, energetiku, plynárenství. SCADA.. PLC.

Vydavatelství: -časopisy: -měsíčníky FotoVideo, Golf Digest C&S. -magazíny DOMO, SPEKTRA.

Realitní kancelář. -prodej, pronájem bytů, RD