Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Provádíme: - kosmetika - masáže - lymfodrenáže - pedikúra.

Služby: - úklidové - čištění budov.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitostí.

Ruční zakázková výroba laminátu, vakuová technologie RTM. Výrobky ze sklolaminátu: Laminace pro chemický a automobilový průmysl (podběhy do sanitek, sběrné žlaby a plata, záchytné vany). Laminát pro dětské skluzavky. Pouťové atrakce (laminovaná zvířata ....) Autodoplňky. Větrné elektrárny, zakrytování strojoven, aerodynamické krytí. ...

Kadeřnictví. Kosmetika. Masáže.

Služby: - stříhání psů - úprava srsti - trimování, rozčesávání - krácení drápků - depilace ušních chloupků - ošetření tlapek - koupání a fénování.

Malířské natěračské úklidové práce. Malby: -bytových prostor -kancelářských prostor -průmyslových prostor -zdravotnických zařízení. Nátěry: -oken, dveří, zárubní -průmyslových konstrukcí -stavebních doplňkových konstrukcí -topných těles, nátěr rozvodů -nátěry fasád, střech, podlah. Pravidelné a generální úklidy za NÍZKÉ ...

Technické služby. Služby: -údržba městských komunikací. -odvoz odpadu. -údržba městské zeleně. Provoz: -koupaliště BOR. -zimní stadion.

Obchod, prodej, montáž, servis, poradenství: -výpočetní technika LG, ASUS, PANASONIC... -renovace tonerových kazet -počítačové sestavy -bezdrátové připojení k internetu WiFi -hlasové sítě (telefon) zdarma -počítačové sítě LAN, WAN, MAN -tvorba www stránek optimalizace, SEO -televizory LG, SAMSUNG, HYUNDAY, ASUS -monitory -produkty ...

Technické služby. Provoz: Sběrný dvůr, skládka Podhůra, tel.: 469630007 Veřejné osvětlení, tel.: 515538453 Údržba komunikací, tel.: 469637820 Správa hřbitovů, tel.: 469638878 Útulek Chrudim: 734796371

- Zemědělská výroba - Podnikání v oblasti nakládání s odpady - Velkoobchod - Specializovaný maloobchod - Zprostředkování služeb - Zprostředkování obchodu - Ubytovací služby

Půjčovna svatebních a společenských šatů, pánských obleků, dětských šatů a doplňků. Kompletní svatební servis - prstýnky, oznámení, kytice. Svatby na klíč. Prodej: -svatební, společenské šaty a spodní prádlo.

Tiskárna Polygrafická výroba: -plnobarevný tisk do formátu A2 -plakáty do formátu A1 -vizitky, pozvánky, dopisní papíry, reklamní letáky, samolepky, -etikety, propagační tiskoviny, pohledy, prospekty, katalogy, -brožury, veškeré tiskoviny a jiné tisky -výsek, knihařské zpracování, falcování -kopírování do formátu ...

Grafické studio. Služby: - komplexní řešení v oblasti tvorby značky a designu, se zaměřením na design obalu - webdesign.

Realitní kancelář: -kompletní služby v oblasti realit -prodej, koupě, nájem nemovitostí -příprava nemovitostí k prodeji (předprodejní servis) -prezentace nemovitostí -oceňování a znalecké posudky -právní servis -asistence při zajišťování finančních prostředků -poradenství v oblasti realit -výkup nemovitostí.

Služby, práce: -telekomunikace Televizní instalace. Kovoobrábění: -na CNC* strojích. Lisování: -plechy tloušťky 1-4 mm, rozměry do 600-1200 mm.

Vlasové poradenství, regenerační zábaly na vlasy, návrhy módních účesů pro každou příležitost, melírování, několik druhů trvalých, společenské a svatební účesy, dámské, pánské a dětské střihy, barvení obočí a řas, depilace.

Projekce a inženýrská činnost. Architektura. Urbanismus, zastavovací plány, studie. Design.