Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Společnost pro výrobu reklamy: -velkoplošný tisk -nápisy: na auta, výlohy a vývěsní štíty -transparenty a bannery -plakáty -samolepky -reklamní displeje a stojany -grafika pro výstavy, kongresy.

Vyrábíme reklamní nápisy z řezané a potištěné fólie, řezané grafiky.

Reklamní agentura: - DTP předtiskové služby - reklamní fotografie - grafické návrhy, design - reklamní texty - polygrafiské služby - Direct mail - veletržní expozice - aranžování - prezentační firemní akce - dárkové předměty - světělná reklama, vlajky - Signmaking.

Bezpečnostní služba: -ostraha osob a majetku -převoz hotovosti a cenin -úklidové služby -napojení na pult centralizované ochrany.

Internetová prodejní galerie současného výtvarného umění. Grafické služby.

Zajištění veškerých tiskovin, digitálního a ofsetového tisku, termotisku a sítotisku.

Pronájem zábavných nafukovacích atrakcí jako jsou: - hrady - žirafy - skluzavky - trampolíny - rodeo býk - sumo ring.

Pronájem: - kanceláře - nebytové prostory.

Služby: -reklamní činnost -výroba a distribuce reklamních letáků.

Služby: - certifikace výrobků - certifikace systémů managementu - zkušebnictví - inspekce - analýzy rizika výbuchu. Strojírenská výroba: - odlučovače prachu - bezpečnostní a protiprašné zařízení - ocelové konstrukce.

Systém managementu kvality - poradenství, konzultace, školení, audit: - k zavádění systémů řízení firmy, dle norem ČSN EN ISO řady 9000.

Formování těla. Permanentní make-up Svatební a společenské líčení. Kadeřnictví. Manikúra, pedikúra.

Pronájem: - výrobní prostory - skladovací prostory - kancelářské prostory - pozemky.

Poradensko-servisní organizace, která poskytuje široké spektrum služeb vedoucích k podpoře rozvoje podnikání v regionu. Tyto služby jsou poskytovány v souladu se standardy obvyklými v zemích Evropské unie. Podpora - inovační aktivity firem: - podnikatelské poradenství - umístění firem: - Podnikatelské a inovační centrum BIC Ostrava - ...

Odpadové hospodářství: - nakládání, třídění a odvoz odpadů - sběrný dvůr - čištění komunikací. Plakátování, pneuservis. Údržba, opravy: - místní komunikace - dopravní značení - odvoz fekálií - veřejné osvětlení - dětská hřiště - terénní úpravy. Výroba a distribuce tepla: - dodávky tepla a TUV z městských kotelen. Provoz ...

Realitní kancelář, agentura. Znalecké odhady nemovitostí.

Služby: -kosmetika -prodloužení řas -depilace -líčení.

Technické služby: - služby v oblasti nakládání s odpady - úklid a údržbu veřejných komunikací - letní koupaliště Otevírací hodiny: Pondělí - Úterý 6:00 – 14:30 Středa 6:00 – 16:30 Čtvrtek - Pátek 6:00 – 14:30 Pobočka: - provoz sběrného dvora - skladování a likvidace nebezpečného odpadu - zpětný odběr elektrospotřebičů

Řízení firemních procesů, optimalizace výkonů společnosti: -CRM - řízení vztahu se zákazníky -řízení projektů a zakázek -EDM - správa elektronické dokumentace -řízení a sledování času (Time management) -workflow a řízení procesů -testování znalostí, dotazníky. Produkty a služby: -konzultace -analýza procesů a potřeb -návrh ...

Zajišťujeme kompletní produkční zabezpečení kulturních, sportovních a společenských akcí, billboardové kampaně a grafické návrhy.