Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Výroba, prodej: - papírové obaly, tašky, sáčky (100% ekologické). Potisk: - papírové tašky a sáčky - reklamní papírové tašky.

Správa nemovitostí. Metalurgie: - zastoupení slévárenské a kovárenské produkce. Strojírenství: - subdodávky pro lesnický, automobilový a zemědělský průmysl.

Společnost PERSTYLE s. r. o. provozuje první samoobslužnou prádelnu ve Zlíně. Otevřeno denně ! Služby: - praní i pro firemní klientelu - nemusíte čekat, na přání prádlo vypereme vysušíme a poskládáme za vás - praní a sušení velkoobjemového prádla až 80 kg najednou - prací prostředek a aviváž v ceně - bez objednání a čekání - u nás vždy ...

Firma Elpro se sídlem v Berouně nabízí komplexní služby v rámci elektroinstalací. Současně se zabýváme také montáží, revizemi a opravami hromosvodů. Zajišťujeme např. kompletní instalace na klíč, opravy a rekonstrukce starých rozvodů,   přípojky nových domů i stávajících odběrných míst, montáže EZS a kamerových systémů, servis PC, včetně ...

World image agentura. Poradenství: -v oblasti managementu. -podnikatelské poradenství.

Pobočka. Výroba, vývoj: - informační a ekonomický software - podnikové informační systémy.

Výstavba dopravních a inženýrských staveb, včetně pokládky asfaltového koberce. Recyklace stavebních materiálů tříděním a drcením mobilní linkou.

Jan Kvasnička nabízí služby: - analýzy použitelnosti - zvyšování konverzních poměrů - affiliate marketing - doménové poradenství.

Činnost: -informační systémy pro řízení a plánování diskrétní průmyslové výroby -komplexní řešení technické infrastruktury -služby vývoje SW a Outhosting -instalace a parametrizace HW prostředku. Dodávky: -systémy řízení pro podniky s diskrétním a procesním typem výroby -nástroje pokročilého plánování -nástroje elektronického ...

Webové aplikace - internetové stránky

Služby kosmetické: - kosmetika klasická, laserová - nehtová modeláž.

Hotel pro kočky. Ubytování koček po dobu dovolených apod.

Regenerační masáže. Masáže lávovými kameny a klasické masáže. Prodej potravinových doplňků.

BNET Internet realizuje: - poskytování internetu - levné telefonování VoIP - montáž internetový přípojek - pronájem datových okruhů - montáž satelitní televize Skylink - servis IT - telekomunikační služby

Masáže, kosmetika, koupele - masáže lávovými kameny, baňkování - kosmetické ošetření pleti - koupele v dřevěných kádích.

Fotograf, fotografické práce - portréty, svatby, rodinné fotografie.

Služby: - masáže - Kolibové Balanční Technika (KBT) - přístrojová lymfomasáž.

Salon White Rose nabízí: - nehtové studio, modeláž nehtů - pedikúra - kadeřnictví.

Umělecký fotograf, scénografie..... Výtvarník filmových a divadelních rekvizit. Tvůrce ateliérové a filmové kompozice.

Ing. Petr Ondráček se zaměřuje na tvorbu webových stránek, převod videokazet na DVD a poradenskou činnost týkající se hardwaru i softwaru.