Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba: -ofsetová tiskárna, jedno i vícebarevný tisk na stroji MANROLAND: -merkantil -plakáty do A2 a B2, časopisy, letáky, kalendáře, prospekty, katalogy, pohlednice, etikety, kancelářské tiskoviny -vazba V1, brožura s očky -skládání, falcování -knihárna tel. 545241604, knižní vazba -skládání, falcování, křížové a ...

Naše služby: - Poskytnutí sídla - Příjem a přeposílání pošty - Telefonní a faxové služby - Pronájem kanceláří a zasedacích místností - Pronájem videokonferenční místnosti.

Prodej: - software - hardware. Služby: - programování - poradenství v oblasti VT - správa sítí a podpora v oblasti MS produktů.

Cenově dostupné krátkodobé i dlouhodobé pronájmy plně zařízených kanceláří v Praze v Brně i v Ostravě a v regionu střední a východní Evropy. Při založení firmy je nutné zřídit sídlo společnosti, z tohoto důvodu naše firma poskytuje rychlé a levné registrační sídla pro firmy po celé České republice. Virtuální kancelář je nejrychlejší a ...

Krematorium zvířat je jediné krematorium v ČR určené pro psy, kočky a jiné drobné zvířectvo. Mezi naše služby patří: odvoz ve speciálním vaku, uložení v chladícím zařízení do doby kremace, poslední rozloučení, individuální kremace, výdej ostatků ve vybrané urničce nebo rozptyl či vsyp ostatků na naší loučce. Nevidomým a invalidním klientům ...

Provozujeme architektonický projekční ateliér.

Realitní kancelář. Naše nabídka K prodeji: - rodinné domy - pozemky - bytové jednotky - hotely a Penziony - vily a Rezidence - činžovní domy - nebytové prostory - chaty a Chalupy - rekreační objekty - ostatní.

Realitní kancelář: -realitní služeby -provozování dražeb.

Služby: - prádelna - čistírna - praní - mandlování - žehlení - svozu a rozvozu prádla pro firmy.

Kadeřnictví: -kadeřnické služby.

Agentura práce: - zaměření na dělnické obory a technické IT obory.

Potrubní pošta je moderní přepravní systém, převážně ve zdravotnictví, lékárnách, průmyslových podnicích, supermarketech, peněžních ústavech a všude tam, kde je potřeba vzorky, léky, výrobky, dokumenty, peníze přepravovat mezi objekty na různé vzdálenosti v budovách, nadzemí, podzemí v kolektorech v nemocnicích.

Tvorba, správa, údržba a optimalizace internetové PPC reklamy, optimalizace stránek SEO, copywriting, optimalizace a zviditelnění stránek ve vyhledávačích, aby byla na první stránce, online marketing.

Chorvatština, srbština, bosenština. Překlady a tlumočení pro firmy, státní organizace a soukromé osoby. Překlady z oblastí: -technická problematika, obchodně- smluvní vztahy, úřední doklady, návody, ekonomická problematika, reklamní materiály, manuály, legislativa, technické katalogy -profesionální kvalita.

Salon EZAU Kadeřnictví. Trichologie: -rozbor vlasů.

M-salon kadeřnictví Služby: -kadeřnice -pedikura -kosmetika -lepení nehtů.

Kadeřnický a kosmetický salon. Dámské kadeřnictví: - obřady Kérastase - střihy, barvení - melírování - preparace - poradenství - společenské účesy. Pánské kadeřnictví: - obřady Kérastase - střihy - barvení - melírování - preparace - poradenství. Kosmetika: - ošetření pleti - depilace těla a v obličeji - trvalá na ...

Vyhledávání pracovníků (Recruiting Solutions) Výběr pracovníků (Assessment Centre) Analýza potenciálu manažerů (Management Audit) Rozvojová střediska (Team Development Centre) Optimalizace procesu vyhledávání a výběru pracovníků (Outsourcing).

Naše firma tiskne, potiskuje a vyrábí: - novoroční přání - novoročenky - svatební oznámení - vizitky - razítka - obálky - etikety - samolepky - samolepící reklama - kalendáře - katalogy - brožury - vyřezávaná reklama - slepotisk - ražba fólií - grafické návrhy.

Služby: -účetnictví vedení jednoduchého a podvojného -poradenství daňové, finanční a ekonomické -zpracování daňových přiznání všech druhů daní. Prodej: -účetní software. Jeden měsíc vedení účetnictví a poradenství zdarma. Nákup a prodej zboží.

Pražská prádelna NON STOP. Pereme prádlo pro hotely a soukromé hotely.

Příprava tisku, grafika, osvit, scan, kalendáře, bloky, časopisy, merkantil, výsek desek, plakáty, prospekty, brožury, vizitky, lamino atd. Nabízíme ofsetový tisk na stroji Heidelberg CD74 - data v pdf, CIP3, spektrofotometrické měření barevnosti a regulace kvality tisku. Další vybavení: 4 barvy POLLY 466, 2 barvy Dominant 725. Vazba V1, V2. ...