Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Tiskárna: - kvalitní čtyřbarvotisk - letáky, prospekty - časopisy, knihy, brožury, katalogy - návody, příbalové letáky - DTP a grafické zpracování - falcování, laminace a speciální práce - knihařské práce, vazba lepená i šitá výsek max. formát 920x660 mm.

Tiskárna je členem Kolegia české typografie a je "koncepční tiskárnou" výrobce ofsetových strojů Heidelberger Druckmaschinen. Kompletní polygrafická výroba od grafického návrhu až po finální zpracování. Grafické zpracování a CTP. Ofsetový tisk do formátu B2: -stroje Heidelberg, Roland.

Nabídka tiskových služeb až do formátu A2.

Poskytování služeb v ofsetovém tisku a knihařském zpracování. Knihařské zpracování: V1 (šítí skobičkami), V2 (lepená vazba)

Průmyslové čištění. Výkonným vysavačem dokážeme odsát materiál a shromáždit jej v příslušném zásobníku: -odstraníme závaly materiálu z pod technologických zařízení -odstraníme prach a nečistoty z podlah a konstrukcí.

Kvalitní odborné překlady z a do němčiny. Zkušenosti od roku 2002. Přímá komunikace s překladatelem, individuální přístup. Překlady oborů: ekonomické překlady, právnické překlady, technické překlady, překlady marketingových textů, překlady beletrie a žurnalistika. Kvalita je na prvním místě.

Prodej, výroba: -záclony, závěsy -bytový textil -bytové doplňky -tapety -interiérové návrhy -realizace.

Poskytování komplexních služeb v oblasti reklamy a marketingové komunikace.

Výroba: -razítka, razítek. Výroba, zhotovení tiskovin: -firemní tiskoviny.

Nabídka úklidových, údržbářských prací a prací ve výškách.

Studio zabývající se tvorbou webových stránek, web designem, seo optimalizacemi a servisem v prostředí internetových prezentací.

Reklamní a marketingová agentura. Služby, zajištění: - grafika - reprografické práce, grafické návrhy, manuály - tisk - firemní tiskoviny, prezentace, výroční zprávy, kalendáře, vizitky, velkoplošný tisk na papír, textil, samolepící fólie, málonákladový-formát A3 - fóliové polepy-vozidla, plachty, prostředky MHD, reklamní ...

Stavební činnosti zahrnující speciální řemesla . Pronájem stavebních strojů a zařízení . Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

AVP tisk Nabídka návrhů a grafického zpracování Poskytování služeb v oblasti tisku a knihařského zpracování

Grafické studio. Zaměření: -grafiku a DTP -reklamu -internet .

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích.

Modeláž nehtů, nehtové studio - manikúra, pedikúra

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Sídlo firmy.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Kancelář a showroom.