Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -sekretářské a překladatelské činnosti.

Služby, prodej: -grafické návrhy -webdesign, design -tvorba e-shop -internetové aplikace -internetová reklama -databázové, publikační a redakční systémy -počítače, notebooky, příslušenství.

Interiér, exteriér design studio. Základní návrh, zpracování 3D vizualizace, částečná nebo kompletní realizace "na klíč". Včetně dodávky vybavení a doplňků v rozsahu dle dohody. Projekční práce, projekty: - rekonstrukce bytu - rekonstrukce kanceláře - rekonstrukce domu.

Poskytování: -telekomunikační služby šíření rozhlasového a televizního signálu prostřednictvím zemských vysílačů. Služby: -překladatelské.

Personální agentura na veškeré profese: -svářeč -zámečník -formíř-slévač -brusič odlitků -lakýrník kovů -obráběč kovů na klasické obráběcí stroje -pomocný dělník do výroby.

Nábytek: - návrhy interierů - kancelářský nábytek - sedací nábytek. Prodej kancelářské techniky: - výpočetní technika - kancelářská technika - informační terminály (www.a-point.cz) - skenery (www.skenery.net) - fotoaparáty - telekomunikace - mobilní telefony - bílá technika - kávovary - zabezpečovací ...

Provádíme: - čištění odpadních vod - odstraňování nebezpečných kapalných odpadů - přepravu kapalných odpadů (ADR), odpadních vod a kalů.

Návrhy, implementace, montáž: -komunikační technologie. Výstavba, správa: -lokální, metropolitní sítě -internet, WIFI -webdesign, tvorba webových stránek -satelitní technika, digitalizace -STA

Zajišťujeme: - odborné dozory staveb, včetně legálních odborných odchytů a transferů našich i exotických obojživelníků a plazů z budov a staveb - ekologickobiologický dozor - odchyt volně žijících organismů, plazů, žab, zvířat, obojživelníků - odborné posudky - tvorba mapových výstupů - monitoring životního prostředí.

Regionální internetový portál pro Třebíč a okolí. Databáze obchodů, firem, podniků, provozoven, jejich akční letáky a slevy. Bezplatná inzerce, polední menu restaurací, seznam lékařů, úřadů, přehled kulturních a sportovních akcí.

Tiskárna: -knihy, brožury, kalendáře -prospekty -vizitky -svatební oznámení -tiskopisy -propagační a reklamní tisk.

Kadeřnictví -holičství -kadeřnické(pánské, dámské, dětské)

Automatizace, regulace technologických procesů. Počítače: -SW, software výroba pro silniční váhy skládkové hospodářství řízené skládky -HW prodej a servis počítače TULIP. Kurzy, školení: -základy práce na počítači pro začátečníky -základní znalosti WINDOWS 95 a 98 -práce s Internetem a elektronickou poštou -informace a ...

Svatební studio.Svatební salón. Půjčovna, půjčování: -svatební šaty.

Edox reality se zabývá zprostředkováním prodejů a pronájmů bytů, družstevním vlastnictví, rodinných a činžovních domů, pozemků, chat, chalup, nebytových prostor, kanceláří a komerčních prostor v Praze a Středočeském kraji

Litografie = předtisková příprava a její dílčí technologické operace (litografické operace), které se poskytují jako samostatná služba (skenování, osvit, .) - litografie pro ofsetový tisk - litografie pro sítotisk - litografie pro flexotisk (bez štočků) - elektronické prezentace (PDF, HTML) GRAFICKÉ A LITOGRAFICKÉ OPERACE - grafický ...

Zajišťujeme především tyto služby: - konzultační služby - zprostředkování prodeje/pronajmu nemovitostí - zprostředkování převodu členských práv k družstevnímu bytu - výkup nemovitostí - zprostředkování koupě/pronájmu nemovitostí - oceňování: nemovitostí (pro účely daňové, úvěrové ) - financování:nemovitostí (především hypoúvěry a ...