Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Práce: -gravírování, řezání -popis reklamní, dárkové předměty. Výroba: -plakety, razítka a vizitky -zajišťujeme ražbu sériových čísel.

Prodej a pronájem: - domy - byty - chaty - chalupy.

Nabízíme reality, nemovitosti. Prodej a pronájem - byty, domy, pozemky, parcely, chaty, chalupy.

Realitní kancelář, realitní makléř.

Služby: -solární studio. Prodej solária: -domácí -profesionální -veškeré příslušenství.

Oblastní charita: -centrum prevence drogových závislostí. Klub SKLEP: -čajovna.

Nabízíme rychlý a výkonný CAD systém na tvorbu, úpravu a tisk výkresové dokumentace ve formátu AutoCAD DWG za super cenu! GstarCAD je inovativní alternativa za AutoCAD a AutoCAD LT. Profesionální řešení pro architekturu, strojírenství, elektro, zeměměřičství, TZB a další.

Úklidová služba. Služby: - úklid průmyslových, komerčních objektů, kanceláří - úklid soukromých bytů, domácností - jednorázové úklidy.

Realitní kancelář: -prodej a pronájem rodinných domů, bytů, činžovních domů, rekreačních objektů, pozemků či nemovitostí určených k podnikání -prodej družstevních bytů -poradenství při koupi, prodeji, pronájmu -dražby nemovitostí (veřejné dražby nemovitostí z konkurzní podstaty) -tržní posudky nemovitostí -zajištění kupních ...

Komplexní komunální služby pro město Otrokovice a okolní region: -nakládání s komunálními odpady -úklidové a čistící práce -údržba komunikací -realizce a údržba zeleně -veřejné osvětlení - tel.: 577927939 -správa hřbitova - tel.: 577932603 -zahradnictví - tel.: 577926441.

Kosmetický salon - kadeřnické služby - kosmetické služby - pedikúra - manikúra

Tiskárna, grafické studio: -ofsetová tiskárna -polygrafický servis předtiskové přípravy -realizace tisku -knihařské zpracování.

Obchodní činnost. Služby realitní kanceláře.

Prodej, montáž a servis: -stínící, protisluneční technika rolety, žaluzie, markýzy -silikonové těsnění. Návrh a realizace: -vstupní očistné rohože. Kompletní úklidový servis: -mytí oken -čištění koberce, čalounění, křišťálové lustry, omítky, fasády, chodníky atd. -úklid po malířích -kolaudační úklidy -stavební a ...

Služby: -kosmetický salon -péče o pleť,tělo,ruce -depilace elektrolýzou -odstraňování cévek -permanentní makeup.

Pohřební ústav Pohřební a související služby.

Pohřební služba Bělohoubek Služby: -kompletní služby k zajištění smutečních rozloučení -tisk smutečních oznámení po celých 24 hodin, v sobotu i neděli -květinová vazba, řečník, hudba, kremace, hřbitovní služby - vše dle nejnovějších metod a poznatků v pohřebnictví u nás i v zahraničí -smuteční rozloučení ve smuteční ...

Služby: -zajištění pohřbu -pohřební.

Poradenství i v zahraničním obchodě, cenové kalkulace dovozů, preferenční zvýhodnění, licenční problematika, služby administrativně právní: -celní jednatelství, zastoupení firem v řízení před celní správou, clo -kompletní celní doklady dovoz, vývoz, tranzit (jednotné deklarace JCD, JCDd, DCHd, T-1, T-2, karnetů TIR a ATA, ...

Nabídka velkoplošného, digitálního, ofsetového tisku a sítotisku. Výroba billboardů, vlajek, autoplachet a reklamních stojánků.