Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Společnost Lafin APARTMENTS, s. r. o. zajišťuje nákup a prodej rodinných domů a bytů.

Firma zajišťuje běžný úklid domů, bytů, kanceláří. Provádí úklid po rekonstrukci a výstavbě. Zajistí tepování a čištění interiérů aut. ošetření marmolea, linolea, PVC, Očista a dezinfekce hal. Desinfekce kancelářských prostor a dopravních prostředků.

Jsme sexshop s širokým výběrem erotických pomůcek. Naleznete u nás nejnovější erotické pomůcky pro muže i ženy. Chcete si zpestřit svůj intimní život? Potom neváhejte navštívit náš e-shop či kamennou prodejnu, která se nachází na adrese 5. Května č.p. 871/16. Zakoupit u nás můžete Venušiny kuličky, vibrátory, vibrační vajíčky, sexy oblečení, ...

Služby: -obchodní činnost -školící činnost -překladatelská činnost -vedení účetnictví.

Provádíme kompletní zemní a výkopové práce. Mezi další činnosti naší společnosti patří úklidové práce včetně vyklízení bytů, sklepů a dalších prostor. Sídlíme ve městě Smiřice. Působíme v rámci Královéhradeckého kraje a v okolí do 100 kilometrů.

Služby - stříhání psů a koček - koupání - rozčesávání srsti - výstavní přípravy.

Činnost: - služby hodinového manžela - hodinový manžel.

Činnost: - kurzy obchodních dovedností - koučink, konzultance - zvýšení prodeje. Jsme tým poradců a lektorů, které baví rozvíjet další byznysy. Koučink pro manažery a majitele firem. Kurzy - obchodní dovednosti a etiketa, komunikace, time management. Firemní poradenství - zaměřené na obchod, marketing a právní aspekty ...

Služby: - fotograf - reportážní fotografie - svatební foto - fotografování dětí.

Pronájem: - kamerové jeřáby - dálkově ovládané kamerové jízdy - kamerové slidery - dálkově ovládané kamerové hlavy Služby: - grafika - grafické návrhy - polepy pomocí plotrových fólií

Půjčovna: - maškarní kostýmy pro děti i dospělé - masky karnevalové, divadelní - společenské oblečení, oděvy pro děti - paruky pro všechny - klobouky, hůlky, rukavice, péřové boa, špičky - doplňky: péřové boa, čelenky, špičky, motýlky, kravaty. Pronájem kola štěstí a 8 hracích karet na zábavné akce.

Společnost Květiny Hrádek se zabývá prodejem květin a dárkového zboží. Nabízíme také aranžérské služby, fotoslužby a výrobu razítek. Služby: - prodej květin - prodej dárkového zboží - aranžérské služby - fotoslužby - výroba razítek. PPL + zásilkovna Prodejnu naleznete na adrese Hrádecká 156, Slavičín - Hrádek na Vlárské dráze.

Petr Malec nabízí služby: - online marketing - SEO analýza - copywriting.

Činnost: - likvidace kovového šrotu - návrh, montáž veřejné LED osvětlení, xenonové pouliční osvětlení - dodávka čistíren odpadních vod, ČOV - dodávka víceúrovňový systém parkování, multigaráž.

Inmar Služby: -systém etiket -překlady z polštiny a naopak

IT-BOX s.r.o. se zaměřuje na komplexní IT služby a řešení, dodávku hardwaru a softwaru, zálohování dat a webhosting.

Stanislav Tobolka, DiS. se zaměřuje na poradenství v oblasti hospodaření a dokumentace týkající se životního prostředí, ovzduší, vodního a odpadového hospodářství.

Zastavárna. Úrok 3% týdně. Zastavujeme šperky, hodinky, historické sklo, porcelán, mobilní telefony, tablety, PC, notebooky, elektro nářadí, spotřebiče a další. Čištění a drobné opravy zlatých a stříbrných šperků.

Koníř s.r.o. se zaměřuje na vývoj softwaru a webových aplikací a na IT analýzu a architekturu.

Dizen design s.r.o. provozuje grafické studio se zaměřením na knižní design, tvorbu log a typografii.

Bc. Jan Kyncl se zaměřuje na fotografování a natáčení svateb, rodin, interiérů, nemovitostí, produktů a mnoho dalšího.

Lukáš Kochrda se zaměřuje na počítačové poradenství, tvorbu webových prezentací, online marketing a SEO.

Provádíme komplexní servis v oblasti propagace a reklamy: - grafika - výroba nápisů ze samolepících fólií - polepy aut - reklamní tabule a štíty - polepy výlohových skel - návrhy a výroba plachet a bannerů - návrhy fiemních log - návrhy letáků a brožur - navštívenky a samolepky.