Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Zástupce společnosti EqualLogic Jako partner společnosti EqualLogic pro Českou a Slovenskou republiku zajišťuje veškeré aktivity spojené s prodejem těchto produktů v uvedeném regionu. Prodej a distribuci produktů společnosti EqualLogic Demonstrace, prezentace a technické semináře Školící a instalační služby Benchmarking & Proof of ...

Realitní a znalecká kancelář. Prodej, koupě a pronájem nemovitostí: - rodinné domy - byty - pozemky - komerční objekty - prostory pro podnikání - rekreační objekty - vypracování - znalecký posudek pro účely dědictví, převod nemovitostí nebo zřízení úvěru - bezplatné poradenství.

Prezentace jednotlivých typů a značek automobilů na internetu.

Reklamní agentura. Kompletní služby v oblasti reklamy a Public Relations. Návrh, realizace, zajištění reklamy: -v novinách -na MHD Hradec Králové a Pardubice -marketingový mix tvorba. Návrhy a kompletní realizace optimálního systému komunikace: -inzeráty -prospekty -rozhlasové spoty.

Prodej a servis hardwaru a softwaru. Správa počítačové sítě.

Svatební salon atelier Della Sposa: - prodej a půjčování svatebních šatů, i pro družičky - společenské šaty - zakázkové krejčovství - dorty - květiny - svatební oznámení - kadeřnické a kosmetické služby.

Překlady z a do následujících jazyků: - angličtina - francouzština - němčina - španělština - italština - ruština - slovenština - holandština - dánština - a další jazyky na přání zákazníka. Specializace: - ekonomické a firemní texty, dopisy, dokumenty a prezentace - zprávy a zápisy z jednání představenstev a ...

Architektonická kancelář. Návrhy a projekty staveb a interiérů.

Nabídka detektivních služeb. Zajištění ostrahy majetku i osob. Vymáhání pohledávek.

Masáže: - relaxační masáž - regenerační - redukční - klasická - thaiská - svalová stimulace.

Služby: -realitní kancelář -zprostředkování koupě, prodeje a nájmu nemovitostí -v případě zájmu peníze do 24 hodin v hotovosti. Provozovna: -37001 České Budějovice, Nádražní 43 -tel./fax.: 387312904, 387312906 -mobil:723233162.

Služby: -asanační práce -deratizace budov -dezinsekce prostředí.

Výroba, prodej: -samolepící grafické etikety.

Fitcentrum: -posilovna. - solárium - masáže - piltes - aerobní zóna.

Služby: -masáže sportovní, relaxační, rehabilitační, baňkové -reflexní muzikoterapie -poradenství.

Zabýváme se tvorbou webových stránek a e - shopů - pro menší a střední firmy v celé ČR, poskytujeme hosting. Grafika na zakázku, neomezený počet stran, možnost administrace www stránek ze strany zákazníka.

Nakládání s odpady. Provoz sběrny druhotných surovin. Provozovna: - Anenská, Opava.

Kadeřnictví, salon Jana -dámské -pánské.

Kadeřnictví za Pasáží Špičková vlasová kosmetika LONDA.

Kadeřnictví v Ráji Kadeřnictví: -dámské, pánské, dětské.

Kadeřnictví v Raji Dámské kadeřnictví s prodejem vlasové kosmetiky

KADEŘNICTVÍ V PENZIONU, Heckenbergerová Jiřina Kadeřnictví.

Kadeřnictví U Kociána K A D E Ř N I C K É S L U Ž B Y : - Kadeřnictví - Barvení vlasů - Dámské střihy - Melíry - Ošetření poškozených vlasů - Přeliv - Společenské účesy - Svatební účesy - Trvalá na vlasy - Zábaly a vlasové kůry