Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kadeřnictví Šarm Kadeřnictví: -dámské -pánské -dětské.

KADEŘNICTVÍ RENATA Kadeřnictví.

Kadeřnický salon NICOLE Kadeřnictví.

Kadeřnický salon Lockwell - A. Adámková, E. Bednářová Kadeřnický salon. Kadeřnictví.

-Kadeřnické služby. Účesy: -společenské -svatební. Stříhání: -pánské -dámské -dětské.

Personální služby, školení, metody a technologie v oblasti: -přijímání a hodnocení pracovníků -efektivní nástroje pro hodnocení a výběr zaměstnanců -poskytujeme rychlé, účinné, jisté a přesné rady při přijímání nových pracovníků -testy uchazečů pro přijímaní do zaměstnání -testování pro interní potřeby.

Poskytování služeb v oblasti ostrahy objektů a osob.

Nabízíme poradenství, konzultace, zákaznické projekty, interim management, procesní a projektové řízení. Nábor nových zaměstnanců i optimalizaci řízení stávajících HR. Jsme držiteli ISO 9001:2008 a člen HK ČR.

Personální agentura zajišťující firmám zaměstnance a brigádníky.

TM TRADE spol. s r.o. je firma, která se zabývá vzděláváním v oblasti výpočetní techniky, tvorbou informačních systémů.

Tvorba www stránek, blogů, eshopů.Webdesing a Corporate identity.

Cabaret Show. St. Pauli Cabaret nabízí v klimatizovaných prostorách pestrý erotický program.

Nabízíme čištěni pleti, enzymatický peeling, hluboké čištěni za pomoci vacupressu, barvení řas, masáže obličeje, regenerační, liftingové, hluboce čisticí a bělicí masky i kolagenové, lymfomasáže těla.

Realitní kancelář. realitní makléři.

Reklamní a mediální agentura FULL SERVIS Grafické studio. Výroba, zpracování: - letáky, brožury, katalogy - předtisková příprava - 3D grafika - www stránky. Tvorba, výroba: - TV spot - Rádio spot - TV dokument (města, obce, firmy).

Velkoobchod na reklamní předměty, kalendáře, diáře, novoročenky.Reklamní předměty pro firmy s potiskem i bez potisku loga firmy. Prodej reklamních předmětů zajišťujeme již více jak 15 let.

Ucelené dodávky: -informační systémy a kvalitní značková výpočetní technika s integrací do lokálních nebo globálních počítačových sítí na klíč i formou leasingu. Speciální řešení pro přenosné počítače a systémy čárového kódu. Datová komunikace, řešení bezpečnosti počítačových sítí a vývoj aplikací pro Intranet/Internet.

Kadeřnictví: - dámské - pánské - dětské. Služby: - kosmetika - manikúra - pedikúra - prodlužování vlasů - poradenství.

Bazar a zastavárna. Výkup, prodej: -zlato -elektronika -sportovní potřeby -zahradní mechanizace -potřeby pro kutily -hudební nástroje.

Vývoj softwaru, zpracování dat a poskytování poradenství v oblasti výpočetní techniky. Nabídka správy sítí a webdesignových služeb. Provoz databanky.

Tisk: - velkoplošný - digitální. Prodej: - materiály pro výrobu reklamy. Výroba: - vizitky - billboardy - reklama.