Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Architektonické studie, urbanismus, projektové dokumentace.

Provádíme filtrace olejů všech druhů (minerální, syntetické a polo-syntetické oleje, bio-oleje). Prodej speciálních BY-Paas filtrů.

Služby: -grafické práce a kresličské práce.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - elektronické součástky, doplňky a spojový materiál. Ekologická recyklace elektrických materiálů a materiálů s obsahem drahých kovů.

Svatební fotograf Pardubice Nabízíme: - fotografování svateb - fotobooky, - fotografické reportáže - reklamní fotografie - atelierová fotografie - akt - portrét - krajina - fotodokumentace svateb.

Dodávky úklidu, ostrahy objektů, údržba nemovitostí Dušan Straňák -

Prádelna. Praní, žehlení, mandlování.

Poradenství v oboru obnovitelných zdrojů, facility management.

Nabídka správy nemovitostí, úklidových služeb pro firmy a komerční prostory, výškových prací.

Provádíme pravidelný úklid vnitřních a vnějších ploch. Dále zajišťujeme: - technickou údržbu zařízení a budov - požární ochranu a bezpečnost práce. Nabízíme prádélenské a stravovací služby, služby pro nemocnice a hotely. Ostraha a bezpečnostní služby.

Projekční činnost Inženýrská činnost - jednání s úřady Stavební - technický dozor Správa budov - facility management

Služby: - správa nemovitostí (zejména bytové domy a administrativní budovy) - inženýrská činnost - provozování tepelných zdrojů - zpracování prohlášení vlastníka a zajištění převodu bytů do osobního vlastnictví - prodej a pronájem nemovitostí - správa a pronajímání volných bytů Působnost: převážně Praha a Karlovarský kraj. Ing. Radek ...

Poradenské společnosti poskytující služby v oblasti management consultingu, transakčního poradenství a oceňování.

Vývoj a distribuce informačního systému EFA (software pro Facility Management). Provádění digitalizace, pasportizace, zaměřování skutečného stavu budov. Elektronická správa nemotivostí, technologií, zdravotnické techniky.

Poskytování kompletních služeb v oblasti facility managementu. Nabídka úklidu, ostrahy, údržby a servisu.

Zajišťujeme komplexní správu nemovitostí. Provádíme údržbu a úklid budov. Nabízíme realitní služby.

Projektová a inženýrská činnost ve stavebnictví. Provádění občanských, bytových, průmyslových a zemědělských staveb. Prodej: - stavebniny. Realitní kancelář.

Služby: -použití české dermokosmetiky SynCare -pro dámy, pány i mladistvé -přijatelné ceny -příjemné prostředí -masáže rukou, zad, dekoltu a obličeje -mikromasáž očního okolí -povrchové i hloubkové čištění pleti -úprava obočí a řas -depilace, manikúra.

Prodej a servis kopírovacích strojů Autorizovaný dealer MINOLTA, SHARP. Kopírování: -černobílé -plnobarevné -velkoformátové A2, A1, A0.

Služby: -realitní činnost -zprostředkování obchodu a služeb -reklamní činnost -ubytovací služby -odhady nemovitostí, finanční služby -stavební činnost.

Dodávka novostavby, rekonstrukce: -pozemní stavby na klíč -rodinné domy -haly, sklady -půdní vestavby -zateplování objektů a jiné. Práce: -zednické, malířské, bourací, vyklízecí -vodoinstalace, topení, plyn -zemní práce. Realitní činnost.