Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Rytecké a chemigrafické práce: -ryté štítky -ocelové razníky -dezény do lisovacích forem -znaky -leptané měděné vyjiskřovací elektrody. Sítotisk.

Zajišťění provozu a rozvoj informačních technologií ve společnostech. - IT strategie - správa hardware a software - projekty a specializovaná řešení - návrh a stavba COM Serverů na míru - prodej hardware a software - výroba serverů na míru pod značkou COM Server - VOIP firemní řešení Služby a řešení společnosti COM Group jsou určeny ...

Manažerské poradenství: - řízení změn - inovační management - projektové řízení - rozvoj lidských zdrojů - dotační management.

Stavební firma. Stavby na klíč: -občanské -administrativní -průmyslové. Výstavba: -lékárny -rodinné domy. Specialisté v oborech HSV i PSV. Stavební mechanizace. Investiční a developerské celky bytové výstavby. Územní a stavební řízení. Realitní činnost: -prodej dokončených, obytných jednotek.

Administrativní služby pro cizince, povolení k pobytu.

Zajišťování ochrany majetku a přepravy finančních hotovostí a jiných cenností.

3 S Agency se zabývá realizací akcí: - reklamních - kulturních - společenských - sportovních.

Služby: -reality a stavebnictví -prodej pozemků k výstavbě rodinných domů.

Grafické studio. Služby: -grafické práce. -webdesign.

Sběr a zpracování kovových odpadů: - likvidace technologických celků - demontáže - výkup barevných kovů, měď, hliník, bronz, železo, mosaz, nikl, ocel, nerez, litina - nakládání s kovovými odpady - barevné kovy, lití do písků, pískové formy - modelárna - výroba dřevěných modelů - šrot, kovošrot.

Poskytované služby jsou zaměřeny do následujících oblastí: Strategické plánování společnosti: -podpora při stanovení vize -podpora při strategickém plánování.

Vydávání zvukových a multimediálních nosičů. Film: - akční - animovaný - dětský - dobrodružný - dokument - drama.

Specializuji se na PPC reklamu ve vyhledávačích - snadné umístění odkazu na internetovou prezentaci klienta na první pozice Google a Seznam (pozor, není SEO). Kontextová a bannerová reklama v síti Google. Ke správě kampaně vytvoříme bannery zdarma a pracuji také s reklamou na Facebooku.

Volné sdružení architektů: -filozofický přístup k architektonické tvorbě -projektování bytových a občanských staveb, průmyslových objektů, interiérů a urbanismu, novostavby i rekonstrukce -komplexní dodávka všech stupňů projektové dokumentace -inženýring, autorské a stavební dozory -výroba nábytek a interiéry ...

2GD typo*graphic- grafický design, typografie, úprava knih. Služby: - grafický design - vizuální styl - logotyp - corporate identity - knihy - merkantilní tiskoviny - marketingové kampaně - SEO optimalizace - webové stránky - 3D grafika.

Zemědělský týdeník 1. dubna 1998 vyšlo první číslo Zemědělského týdeníku. Zaměřujeme se na všechny obory zemědělský výroby, to znamená na: - rostlinnou a živočišnou produkci - mechanizaci - ekonomiku a další odvětví.

odborná pomoc při řešení celní problematiky zastoupení příjemce zásilky v celním řízení vyhotovení celních dokumentů.

Překlady a tlumočení standardních jazyků: - anglický - německý - francouzský

Vydavatelství s komerčními tiskovými tituly.

Vydávání časopisů o: - letectví - armadní technice - modelářství - modely - historie vojenství.

Služby: -tlumočení a ověřené překlady, francouský a německý jazyk -služby cestovní agentury -průvodcovské služby.